Keystone logo
Eastern Oregon University Online Bachelor i førskoleutdanning
Eastern Oregon University Online

Bachelor i førskoleutdanning

Online USA

4 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduksjon

Det nettbaserte studieprogrammet i småbarnsopplæring er en flott Pathway for de som driver med barnehage- eller grunnskoleundervisning. Fremgang i lærerkarrierer er mulig for de som allerede er i en tidlig barndomsjobb. Denne graden er også forberedelse til administrative stillinger som programdirektør for tidlig barndom, programadministrator, koordinator for tidlig oppvekst eller politikere. Foruten skoler, kan nyutdannede jobbe i psykisk helsevern, bedrifter, private programmer eller kirker. Vårt program vil gi inngående kunnskap om hvordan barn utvikler seg for å skape programmatiske og pedagogiske praksiser som vil gagne dem mest.

Kursene i dette studiet undersøker utviklingsstadier som lek, lesing, helse og velvære, teknologi og kritiske spørsmål. Etter å ha introdusert prosesser og prosedyrer for undervisning i spesifikke fag, er undervisningspraksisen en mulighet for veiledet erfaring i et ekte klasserom. Til syvende og sist vil nyutdannede støtte og gå inn for små barn ved å lage utdanningsmateriell av høy kvalitet, programmering og passende læringsopplevelser. Vårt opplæringsprogram for tidlig barndom tilbyr ikke lisens. De som søker lisens bør fortsette til et forskerskoleprogram for undervisning.

Vårt opplæringsprogram for tidlig barndom er høyt rangert. Det har blitt rangert på både The Best Schools og College Choice-listene over beste online-programmer. Senest ble programmet vårt rangert som nr. 4 på Great Value Colleges' liste over Topp 30 rimelige utdanningsprogrammer for tidlig barndom.

Om skolen

Spørsmål