Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

Introduksjon

Måten folk lærer har endret seg

Fjernundervisning er i dag en realitet over hele verden. Mange av de europeiske, asiatiske og amerikanske universitetene tilbyr sine programmer og mastergrader på avstand. Utdanningsinnovasjon har skjedd takket være fremveksten av nye teknologiske støtter, som endrer måten folk lærer på, og skaper enorme muligheter.

EAE Business School, klar over denne nye virkeligheten, valgte i 2007 å inkludere metodene Online Distance og Blended Blended Training i programmene. På denne måten kan studentene dra nytte av de mange fordelene ved å kunne studere på avstand:

Avstem personlig og arbeidsliv

Aktiv bruk av ny teknologi gjør det mulig å forene opplæringsaktivitet med yrkes- og familieliv.

I ditt eget tempo

Uten tvil en av de store fordelene ved å kunne studere på avstand. Kjennetegnene til EAE Online Distance og Blended Blended-programmer gjør det mulig for hver student å tilpasse studiene i sitt eget tempo, siden den akademiske kalenderen er fleksibel og kan tilpasses behovene til hver student. Den akademiske rådgiveren vil følge studenten gjennom opplæringsprosessen i det tempoet som er fastsatt av ham, og ta i betraktning at han har opptil 3 år på seg til å fullføre masterstudiene og 2 år på høyere programmer. 80% av studentene våre fullfører studiene i en periode på 12 til 18 måneder.

Hvor og når du vil

Online Distance og Blended Blended Distance-modaliteter gjør det mulig å studere på det tidspunktet og på det stedet studenten ønsker. Den pedagogiske modellen til EAE-programmer tilpasser seg alle forhold (for eksempel tilgjengelighet av tid eller geografisk beliggenhet).

Denne fleksibiliteten gjør enhver situasjon egnet for å få tilgang til campus online og fortsette studiene. I tillegg trenger ikke studenten ha med seg læringsmaterialet, siden de er tilgjengelige i en digital versjon på Campus.

Du vil spare tid

Med modusene Distance Online eller Blended Blended læring spares tid: det er ikke lenger nødvendig å reise til stedet der timene holdes. Det er studenten som bestemmer hvor han vil studere.

Du er hovedpersonen

Studenten er sentrum for treningsaktiviteten vår: alt innholdet og den pedagogiske modellen dreier seg om deres behov. EAE Business Schools metode er strukturert i tre områder, som tar studenten som den sentrale aksen:

  • Læring er basert på erfaring: vi tilpasser og bruker alle teoretiske begreper i den virkelige verden.
  • Læring er basert på problemer: studenten må svare på forskjellige tilbakeslag og bruke kunnskapen som tilegnes.
  • Opplæringen er basert på casestudier: lærere simulerer virkelige tilfeller i klasserommet for å stimulere studentens læring.

I tillegg har studentene EAE Business School online campus og ressurser, tjenester og aktiviteter for å fortsette å utvikle læringsprosessen. Alle disse elementene er tilpasset for å støtte kravene og bekymringene til hver student.

Steder

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

Spørsmål