Keystone logo
Ducere Global Business School MBA ledelse og strategi
Ducere Global Business School

MBA ledelse og strategi

Online

15 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 15 000

Fjernundervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Denne Master Class MBA gir arbeidere en oppslukende online læringsopplevelse med muligheter til å lære av globale verdensledere og utøvere. Designet ved hjelp av en Master Class-tilnærming, vil studentene lære sammen med verdensledere og et engasjert nettsamfunn av dedikerte forretningsinstruktører og andre voksne studenter over hele verden – noe som gir studentene en ekte MBA-læringsopplevelse i verdensklasse.

Ducere-fordelen

Eksklusiv tilgang til innsikt fra globale og elite bedriftsledere

Skjerp bedriftens smarte med innsikt fra hundrevis av globale ledere og forretningsinnovatører.

Arbeid med verdens beste arbeidsgivere

Vis frem kunnskapen din i virkelige scenarier, arbeid for verdens ledende arbeidsgivere eller i din egen organisasjon.

Fullt akkreditert online MBA

Få din globalt anerkjente MBA-grad fra College de Paris.

100 % på nett

Studer for din online MBA-grad fra hvor som helst, når som helst. Administrer jobb- og familieforpliktelsene dine mens du studerer eksternt.

Ingen eksamener

Vi vurderer deg kun på dine virkelige oppdrag og et anvendt prosjekt. Det er ikke nødvendig å huske tankeløs teori utenat for å bestå en eksamen. Vurderinger er basert på praktisk prosjektfokusert arbeid.

Programoversikt

 • Kritisk vurdere rollen til strategisk planlegging, markedsføring, menneskelige ressurser, teknologi og lederskap i et moderne forretningsmiljø.
 • Identifisere og bruke passende metoder, rammer, konsepter og verktøy for å analysere og problemløse komplekse forretningsutfordringer og problemstillinger.
 • Bruk strategiske planleggingsrammer og verktøy for å vurdere konkurrenter, menneskelige ressurser, teknologisystemer og infrastruktur og formulere strategier for å skape et konkurransefortrinn.
 • Demonstrere strategisk lederskap ved å utvikle og kommunisere innovative forretningsstrategier, prosesser og praksiser.
 • Bruk forskningsdesignprinsipper og -metoder for å konseptualisere løsninger som er relevante for et reelt forretningsproblem.

MBA-pensumet er strukturert rundt de fem kjernepilarene i virksomheten: strategisk planlegging, markedsføring, mennesker, ledelse og teknologi. Derfor er studentene fordypet i grunnleggende forretningstemaer mens de lærer å lede strategisk utvikling for en bedrift eller sosial virksomhet mens de får en MBA-grad.

I tillegg lærer studentene gjennom virkelige, anvendelige læringserfaringer og utvikler kritiske og reflekterende ferdigheter som resulterer i personlig vekst og transformasjon.

Hver klasse er spesielt utformet for nettbasert læring og bryter ned komplekse forretningsteoretiske konsepter i korte leksjoner og inkluderer interaktive nettverksmuligheter som gjør læringsopplevelsen ekstremt givende og tilgjengelig for arbeidende voksne.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Doctor of Strategic Leadership (DSL) - Online
  • Lynchburg, USA
 • Master i CSR og bærekraftig ledelse
  • Online
 • MSc Project Management - i samarbeid med UWS
  • Sharjah, De forente arabiske emirater