Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Introduksjon

Ducere Global Business School er en anerkjent leder innen samarbeid mellom universiteter og bedrifter, for å designe og levere grader som har en reell karrierepåvirkning. Vi samarbeider med store universiteter på tvers av 4 kontinenter, globale selskaper, offentlige avdelinger og frivillige organisasjoner, i tillegg til å være medlem av AACSB, Clinton Foundation, FN og forskjellige globale kamre, for å sikre at programmene våre er aktuelle, relevante og bransjetilknyttede .

Vi har et oppdrag om både næringsliv og filantropi. Ducere har finansiert og støttet aktivitetene til Ducere Foundation på tvers av 27 afrikanske nasjoner for millioner av dollar.

Anvendt

Grader skreddersydd for individuelle studenters karrierer og lidenskaper. Prosjektbaserte bedriftsleveranser for å gi reell innvirkning.

Syn

Levere de mest relevante, bransjeanerkjente gradene, som lanserer karrierer fremover.

Industri

Bli med i et nettverk av globale industripartnere og hundrevis av verdensledere.

Fleksibel og tilgjengelig

100 % på nett. Flere Pathways og inngangsmuligheter.

evaluering

Ingen eksamener. Vurderinger er designet for å utvikle og teste praktiske ferdigheter og applikasjoner.

Sosial virksomhet

Utdanningen din hjelper de som trenger det å få en utdanning også, gjennom arbeidet til Ducere Foundation over hele Afrika.

En ekstraordinær studentopplevelse

Fra fleksible og selvstyrte nettstudier til virkelige forretningsprosjekter og dynamiske bransjebegivenheter, vi har designet hvert program for å møte behovene til den moderne eleven.

Både bachelor- og MBA-kursene blander oppslukende nettlæring med en anvendt vurderingstilnærming. Under denne modellen bestemmer studentene når og hvordan de studerer, mens de gjennomfører praktiske vurderinger som er relevante for deres egne karrierebehov og industriens behov.

Så i stedet for eksamener, kan du jobbe med forretningsplaner, prosjektcasestudier og mer, mens du nyter tilgang til Australias mest bransjerelevante kursplan og innhold.

Uansett hvordan du velger å studere, vil du motta personlig støtte og råd gjennom Duceres studentstøtteteam, sammen med dybdegående praktiske tilbakemeldinger fra vitenskapelig ansatte. På hvert trinn av studentreisen din vil Ducere samarbeide med deg for å dyrke den digitale kompetansen, den kritiske kunnskapen og gründerferdighetene som kreves for å lykkes i en økonomi transformert av innovasjon.

Lær gjennom verdens raskest voksende læringsplattform, designet for å passe inn i din livsstil

Lær gjennom en toppmoderne plattform med studenter og fakulteter rundt om i verden med diskusjonsfora og støtte 24/7.

Læringsressurser inkluderer journaler, lysbildestokker, videoinnhold, animasjon og andre leveringsmåter for å skape det mest engasjerende digitale læringsmiljøet.

Praktisk og industriell Relevant høyere utdanning

Kursene leveres i samarbeid med ledende organisasjoner for å gi universitetsutdanning som virkelig forbereder kandidater til å ta sine neste karrieresteg.

Duceres bransjepartnerskap støtter opprettelsen av praktisk og relevant kursinnhold; ekte bransjeprosjekter som forbinder studenter med den virkelige næringslivet og eksklusive bransjearrangementer arrangert av Australias ledende selskaper.

Ekte innsikt fra globale ledere og forretningsinnovatører

Ducere Global Leaders Faculty består av over 250 industriledere fra de høyeste lag i det offentlige liv, inkludert tidligere presidenter, statsministre, administrerende direktører, gründere og filantroper.

Videoinnsikt fra disse lederne er vevd gjennom kursinnhold og pensum, og bygger bro mellom akademiske studier og praktisk, bransjerelevant læring.

Studentene får den ytterligere muligheten til å høre fra og engasjere seg med forretningsledere Global Leaders i person på eksklusive Ducere-bransjevents.

Grader designet av Ducere, akkreditert av universitetspartnere over hele verden.

Ducere-grader er opprettet i samarbeid med hundrevis av verdens ledende forretningsledere, politiske og filantropiske ledere. Alle grader er formelt akkreditert av nettverket av universitetspartnere. Resultatet er en universitetsopplevelse uten sidestykke for å gi studentene en unik kombinasjon av prestisjefylt akkreditering med relevant anvendt læring.

Steder

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Spørsmål