Keystone logo
© BIMM University
Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Introduksjon

Verdens mest praktiske, bransjelevante kvalifikasjoner

Ducere har inngått samarbeid med University of Wales Trinity Saint David, Torrens University Australia, University of New England og University of Mauritius for å levere grader som inneholder de unike ressursene i næringslivet.

Dette partnerskapet har resultert i at Ducere stolt tilbyr de mest innovative online grader - unike grunn- og videreutdanninger som gjør det mulig for studenter å jobbe med virkelige prosjekter med ledende forretningsorganisasjoner i Storbritannia og Australia. Studentene skal få praktiske ferdigheter ved å løse virkelige prosjekter med våre industripartnere som KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish og mange flere.

Dūcere er en moderne ed-tech sosial virksomhet som bringer verdens mest inspirerende sinn og mest avanserte teknologier til høyere utdanning. Våre programmer for høyere utdanning på nettet finansierer banebrytende publisering og kompetanseutvikling i 24 afrikanske land.

"Over 44% av Ducere-studenter mottar en lønnsøkning eller -fremme før eksamen."

Universitetsgrader for det 21. århundre innovasjonsøkonomi

I samarbeid med universiteter og store bedrifter leverer Ducere grader som er designet for å møte behovene til den moderne læreren gjennom fleksibel nettstudie, virkelige forretningsoppgaver og uovertruffen studentstøtte.

Løs ekte prosjekter. Lever reelle resultater.

Ducere kurs er levert i samarbeid med ledende organisasjoner for å gi universitetsutdanning som virkelig forbereder nyutdannede til å ta sine neste karriere trinn. Ducers bransjepartnerskap støtter opprettelsen av praktisk og relevant kursinnhold; ekte næringsprosjekter forbinder studentene med den virkelige næringslivet.

Å fullføre en grad med Dūcere og en av universitetets partnere: Torrens University Australia , University of Wales Trinity Saint David og University of New England er en unik, verdifull opplevelse som du ikke kan få andre steder. Enten du velger å starte din egen virksomhet, opprette en sosial virksomhet eller jobbe i en organisasjon, vil du lære gjennom å bruke ferdigheter på reelle forretningsutfordringer. En anvendt grad med de ferdighetene arbeidsgivere søker, vil sikre at du lykkes uansett hvilken vei du velger.

Real Insights From Global Leaders og Business Innovators

Ducere Global Leaders Fakultet består av over 250 bransjeledere fra de høyeste ekkolonene i det offentlige liv, inkludert tidligere presidenter, statsministre, konsernsjef, gründere og filantroper.

Videoinnsigelser fra disse lederne blir vevd gjennom Ducers kursinnhold og læreplan, som overgår gapet mellom akademiske studier og praktisk, bransjelevant læring.

"En grad som takler problemet med å være effektiv og brukt på arbeidsplassen"

Sky News Live (Switzer Daily)

“Globale ledere… leverer kurs i virkelig lederskap”

Business Review Weekly Magazine

Steder

 • Swansea

  Swansea, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

 • Melbourne

  Melbourne, Australia

  • Curepipe

   Curepipe, Mauritius

   • Newport Beach

    120 Newport Center Drive, 92660, Newport Beach

    Spørsmål