Keystone logo
Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Introduksjon

Hva om du kunne jobbe mot en internasjonal irsk universitetsgrad i verdensklasse på egen hånd, fra komforten av ditt eget hjem, i din egen by, hvor som helst i verden? Online læring med DCU Connected gir deg ekstern tilgang til alle ressursene til et etablert universitet: en nyskapende læreplan, kjente lærere og livlig utveksling med medstudenter.

Dette er ikke nettbasert læring som du har forestilt deg - med Connected vil du være en integrert og uvurderlig del av universitetssamfunnet. Med DCU Connected, er det læring som skjer når som helst, hvor som helst. Fjernundervisning har aldri følt meg så nært.

DCU

Hva gjør oss bedre?

DCU Connected passer til DCUs oppdrag å transformere liv og samfunn. På DCU innser vi at ikke alle har muligheten til å gjennomføre heltidsstudier på campus. For disse studentene har vi som mål å gi fleksibel tilgang til fullt akkreditert DCU-programmer. Ikke bare vil du kunne ta kurs uavhengig av hvor du befinner deg, men du får også mulighet til å koble til førstegang til et stadig internasjonalt nettverk av studenter.

Resultatet er at du vil ha en internasjonalt anerkjent irsk grad som gir et unikt, flersidig perspektiv på noen av de store utfordringene og mulighetene verden står overfor.

DCU

Steder

  • Dublin

    Glasnevin, Dublin 9, Ireland, , Dublin

Spørsmål