Keystone logo
Douglas Business School

Douglas Business School

Douglas Business School

Introduksjon

Om oss

Douglas Business School (DBS) ble etablert i 2008, og er en del av Douglas Institute of Higher Education Group, og tilbyr kvalitet høyere utdanning og faglige opplæringsprogrammer til travle fagfolk innen Hong Kong. I 2014-18 ble vårt firma tildelt Caring Company / Caring Organization Logo ved Hong Kongs råd for sosialtjeneste. Douglas Business Services Sdn Bhd er den offisielle representanten for DBS for innmelding av studenter til UK Bachelor og Master i Malaysia. I 2015 ble det etablert et senter for å gi kvalitet høyere utdanning og faglig opplæringsprogrammer til travle fagfolk innen Singapore.

I en raskt skiftende økonomi anerkjenner vi behovet for at folk må forbedre sine eksisterende ferdighetssett for karriereutvikling på en fleksibel og rettidig måte. Enten du velger å studere en online MBA eller en online bachelorgrad, tilbyr vi avanserte teknologiplattformer og høy kvalitet på undervisningsstøtte. Det er fleksible og mobile studiealternativer for de som ønsker å oppgradere i fart.

Vi tilbyr en rekke online og blended learning akademiske kvalifikasjoner innen Marketing, Business, Finance og Human Resource Management.

Vi jobber også med OTHM, EduQual, IBA og Hong Kong Institute of Public Administration, som tildeler organisasjoner i Storbritannia, for å gi arbeidsrelaterte Pathway diplomer. Disse eksamensbevisene fungerer som Pathway mot de ulike internasjonalt anerkjente bachelor-, master- og MBA-opplæringsprogrammene som tildeles av våre velrenommerte utenlandske partnere.

Vi vil fortsette å tilby kvalitet høyere utdanning og faglige opplæringsprogrammer som er markedsdrevet for å møte de raskt skiftende behovene i samfunnet.

Finn ut hvilket kurs som passer for deg nedenfor:

Undergraduate programmer

Institutt for offentlig forvaltning - Nasjonal Universitet i Irland

 • Bachelor of Business Studies (Hons) - spesialisering i regnskap
 • Bachelor of Business Studies (Hons) - Spesialisering I Markedsføring
 • Bachelor of Business Studies (Hons) - Spesialisering i Human Resource Management

Postgraduate Programmer

University of Chichester, Storbritannia

 • MBA - Master Of Business Administration

Venue Booking

Vi tilbyr en lokaliseringstjeneste for kommersielle og ideelle organisasjoner som vertskapsfunksjoner i vårt toppmoderne klasserom. Med et nettområde på 730 kvadratmeter, kan klasserommet romme ca. 30 personer. Den er utstyrt med nødvendige fasiliteter som kreves for bedriftens og treningsfunksjoner.

Steder

 • Hong Kong

  4th Floor, Energy Plaza, 92 Granville Road, , Hong Kong

 • Singapore

  10 Anson Rd, #16-07 International Plaza, 079903, Singapore

  • Selangor

   12, Jalan Temenggung 19/9, Bandar Mahkota Cheras, Batu 9 Cheras, 43200, Selangor

   Programmer

   Spørsmål