Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Divine Mercy University

Divine Mercy University

Divine Mercy University

Introduksjon

Divine Mercy University

Divine Mercy University (DMU) er en katolsk gradsstudier i psykologi og rådgivning, som ble grunnlagt i 1999 som Institutt for den psykologiske fakultet. Universitetet er dedikert til det vitenskapelige studiet av psykologi med en katolsk forståelse av personen, ekteskap og familie. Universitetet tilbyr en Master of Science (MS) og doktorgrads (psy.d.) grader i klinisk psykologi, en Master of Science (MS) grad i psykologi og en Master of Science (MS) i klinisk Mental Helse Rådgiving.

Divine Mercy University (DMU) er styrt av styret, som har fullstendig og endelig styrende myndighet over universitetet. Styret består av biskopen av Arlington, Virginia, sju lå katolske ledere og tre medlemmer av Legion of Christ. The Legion sponser universitetet ved å tilby en president og en prest og bidrar til å opprettholde den katolske identiteten til institusjonen.

Visjon

Divine Mercy University (DMU) vil være et internasjonalt senter for stipend og faglig opplæring dedikert til utvikling av en psykologi jordet i en integrert katolsk-kristne syn på mennesket. Opprettholde de høyeste faglige standarder, vil det utdanne nye generasjoner av psykologer så vel som profesjonelle i psykologi-relaterte felt og åpne nye områder for forskning for psykologiske teorier som utforsker forholdet mellom psykologi og den katolske-kristen forståelse av den menneskelige person.

Mission

Divine Mercy University (DMU) er en institusjon for høyere utdanning offer Master og doktorgrader. Det er tilknyttet Legionærer Kristus. Universitetet er dedikert til fornyelse av den katolske-Christian intellektuell tradisjon og integrering av teoretiske og empiriske grunnlaget for psykologi og en katolsk-kristne syn på mennesket.

Divine Mercy University (DMU) søker å gi studentene en effektiv faglig og pedagogisk miljø som støtter integreringen av de psykologiske vitenskaper og en katolsk-kristen forståelse av personen gjennom undervisning og læring både kunnskap og kritiske ferdigheter. Det hjelper elevene intellektuelt og profesjonelt mens de forbereder seg til å svare på sitt kall som helsepersonell eller som menn og kvinner i å hjelpe yrker. Universitetets oppdrag innebærer også dialog om sin integrerende tilnærming med utøvere og forskere, nasjonalt og internasjonalt.

DMU Model

Divine Mercy University (DMU) danner fagfolk i psykisk helse-feltet og andre psykologirelaterte yrker å møte den økende etterspørselen etter menn og kvinner som respekterer verdighet og entydighet av hver klient.

Som et resultat av våre kliniske programmer, DMU klinikere gå utover enkel symptomlindring til rette sann helbredelse og vekst for våre kunder og deres familier. Hver og en av våre programmer utdanne studentene slik at de vil hjelpe kunder med å utvikle dyder og blomstre som mennesker.

For å bidra til å artikulere denne integrerte forståelse av hver kundes komplett virkelighet (åndelige, følelsesmessige, tidsmessig), DMU fakultetet - klinikere og teoretikere, sosiologer, filosofer og teologer - møtes regelmessig i en forskningsgruppe ringe fakultetet integreringsprosjekt.

Et tiår med dette tverrfaglige arbeidet har resultert i "The DMU modell" av integrering.

Dette DMU Modell samler vitenskapelig psykologi teoretiske og empirisk basert kunnskap med filosofiske og teologiske innsikt om personen fra den katolske tro.

STUDENT ANBEFALINGER

"Professorene gir en uvurderlig perspektiv på medfølelse avgjørende i møte psykiske helseproblemer. Videre fokus på psykologien i form av menneskets fysiske og åndelige eksistens utstyrer hver elev med en full forståelse av hva det vil si å være psykisk friske. " Anna Adams, USA

"Min utdannelse har vært uvurderlig i min dag-til-dag erfaring med behandling med studenter. Jeg lærte å se på hele mennesket: åndelig, intellektuelt, fysisk og psykisk; både skille saker i hvert område, samt identifisere overlapp som eksisterer mellom kategoriene i en gitt person. IPS ga meg nødvendige verktøy for å fortsette integreringen av tro og psykologi i min karriere som en terapeut. " Kate Ebeler, USA

Steder

  • Arlington

    Divine Mercy University 2001 Jefferson Davis Hwy, Ste. 511 Arlington, VA 22202, , Arlington

Spørsmål