Keystone logo
DEI College

DEI College

DEI College

Introduksjon

Om DEI College

DEI College er en privat høyskole, som ligger på Thessaloniki, Hellas, forsøkte å gi pedagogiske tjenester. DEI College ble grunnlagt i 1990 som en Foundation College og ble raskt en av utdanningsinstitusjoner Hellas 'topp kvalitet, og tilbyr et bredt spekter av høy kvalitet fundament, fagvis programmer under veiledning av britiske universiteter.

DEI College som mål å gi høyere utdanning muligheter og en kvalitativ miljø for studenter fra hele verden. Det implementerer dette aspirasjon ved å tilby grunnkurs, undervisning og hovedfags-programmer fra utvalgte verdensklasse universiteter. DEI College er villig til å opprettholde sin regionale posisjon ved streng utvelgelse av ansatte, og ved å gi undervisning i små grupper, oppmuntre til kritisk vurdering av studentene, samt deres intellektuelle modenhet og uavhengig ånd. Formålet er å en grundig opplæring i et bredt spekter av akademiske disipliner, noe som gjør et betydelig bidrag til utarbeidelsen av studenter mot en karriere i en global verden, så vel som til det moderne samfunnet.

DEI College er et registrert Centre ved University of London internasjonale programmer, for de grader oppført nedenfor. Dette betyr at i tenkt syn på University of London det viser engasjement for å utvikle høye standarder i forhold til undervisning, støtte til studenter og administrative prosesser.

BSc Regnskap og økonomi BSc Bank og finans BSc økonomi og ledelse BSc Development & Economics Økonomi (BSc) BSc økonomi og finans BSc Information Systems og ledelse Internasjonale relasjoner (BSc) BSc Politikk og internasjonale relasjoner Diplom for akademikere LLB

I tillegg DEI tilbyr undervisning for BA engelsk. DEI College arbeider i samarbeid med University of Northampton, og tilbyr følgende grader:

BA (Hons) Business Studies BSc (hons) databehandling LLB (Hons) Bachelor of Laws BSc (Hons) psykologi BA (Hons) English BA (Hons) International Tourism Management (top-up) LLM International Commercial Law MBA direktør / MBA MA Social Innovation

Studerer ved DEI College

DEI College ligger i sentrum av Thessaloniki, i moderne lokaler spesielt utformet for å dekke behovene til en moderne pedagogisk organisasjon.

Det faglige staben består av forelesere / veiledere som oppfyller de strengeste vitenskapelige kriterier. De franchise som tilbys ved DEI College holdes helt i Thessaloniki under veiledning av utvalgte verdensklasse universiteter.

Sentralt i studentens studium er det arbeidet som gjøres på individuell basis. For å hjelpe elevene få mest mulig effektiv bruk av sin tid mens på programmene, vil et medlem av vitenskapelig ansatte tildeles hver student til å opptre som hans / hennes personlige veileder.

Plikter personlig veileder er blant annet:

hjelpe studenten planen hans / hennes eget program for arbeid og sette hans / hennes egne realistiske mål; å være klar over studentens eget utviklingstrinn i forhold til hans / hennes spesifikke program, og til fremdriften hver elev må gjøre; overvåking med studenten hans / hennes egen fremgang på programmet i form av en liste over mål de har satt for seg selv; diskutere andre personlige, administrativ eller økonomisk problem;

DEI College, respektere den kjente og standarder for de samarbeidende universiteter, har som mål å opprettholde kvaliteten på tjenestene, og gir den beste vitenskapelige innstilling samt en europeisk tankegang. På denne måten DEI College har klart å oppnå tillit og forståelse både av de britiske universiteter og sine kandidater, resterende først i kvalitet og troverdighet.

Studenter velger å studere ved DEI på grunn av:

den prestisjetunge Degrees tildelt av topp britiske universiteter; de fleksible leveringsmåter (heltid - deltid); de engelskspråklige støtte klasser; høyt kvalifisert vitenskapelig personale; student støttetjenester (overnatting, student liv, rådgivning); moderne fasiliteter og gode karrieremuligheter - forbindelser med industrien

Steder

  • Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131, 54621, Thessaloniki

Spørsmål