Keystone logo
© Daytona State College Marketing
Daytona State College

Daytona State College

Daytona State College

Introduksjon

Spør noen av studentene våre hvorfor de valgte Daytona State College, og de vil fortelle deg om våre topprangerte programmer og grader, kvalitetsfakultet og ansatte som bryr seg, rikelig akademisk støtte, en jevn overgang til universitetene, våre 12 fremragende bachelorgrader programmer, samt morsomme aktiviteter på campus.

Som student ved en av Floridas høyest rangerte og raskest voksende statlige høyskoler, vil du finne en rik kollegial erfaring som er sentrert om deg. Forskning viser at studenter som engasjerer seg i dynamiske høyskoleopplevelser har en tendens til å være mer vellykkede, og Daytona State-utdanningen din vil gå langt utover kursene dine.

Gjennom våre mange studentklubber og aktiviteter kan du utvikle dine talenter og utforske nye lidenskaper samtidig som du skaper unike muligheter for vennskap, læring og lederskap. Fordyp deg i et bredt spekter av kulturelle programmer, inkludert kunstutstillinger, skuespill og musikalske forestillinger. Southeast Museum of Photography, som ligger på campus, er blant USAs fremste museer som utelukkende er viet til fotografering.

I sentrum av campus vil du oppdage det praktfulle Studentsenteret og dets fasiliteter, studentlivsmuligheter og akademiske støttetjenester. Studie- og støtteområder inkluderer biblioteket, skrivesenteret, datalab og Academic Support Center. Etter all studien, ta en pause, slapp av og ha det gøy i den splitter nye residensen på campus, treningsstudioet, innendørsbassenget og treningssenteret.

I tillegg til våre høykvalitets akademiske programmer og morsomme aktiviteter å gjøre på campus, vil du også være nær attraksjoner i Sentral-Florida, vakre strender og statlige parker med milevis av stier, bare for å nevne noen. Daytona Beach-området er et flott sted å være, med et enestående klima året rundt, flott sentral beliggenhet og mye å se og gjøre.

Kort sagt, studenter velger Daytona State fordi det er et smart valg og tilbyr full college-opplevelse!

Syn

Daytona State College er den fremste kilden for utdanning og opplæring for å lette individuell fremgang og økonomisk utvikling i Volusia og Flagler fylker.

Oppdragserklæring

Daytona State College, en omfattende offentlig høyskole, gir tilgang til en rekke fleksible programmer fra samfunnsberikelse til baccalaureate-graden, som legger vekt på studentsuksess, omfavner fortreffelighet og mangfold, samt fremmer innovasjon for å forbedre undervisning og læring.

Våre verdier

 • Samfunnet. Daytona State College -fellesskapet omfatter våre studenter, fakultetet, ansatte og publikum vi betjener. Samfunnet vårt er bygget på gjensidig respekt, effektiv og åpen kommunikasjon og samfunnsansvar.
 • Integritet. Daytona State streber etter de høyeste etiske standarder på alle operasjonsområder, inkludert rettferdig og konsekvent behandling av alle medlemmer av Daytona State-samfunnet. Høgskolen støtter fullt ut akademisk frihet og retten til intellektuell forfølgelse.
 • Fortreffelighet. For å oppnå akademisk dyktighet, profesjonalitet og kvalitet i alle programmene og tjenestene vi tilbyr, bruker Daytona State et system for kontinuerlig forbedring basert på vurdering, ansvarlighet og engasjement med hele samfunnet.
 • Mangfold. Mangfold av mennesker, tanker og uttrykk gir energi og vitalitet til læringsprosessen. Daytona State feirer både originaliteten og distinksjonen til individer og kulturer, samtidig som de verdsetter de felles båndene som forener oss som et globalt samfunn.
 • Innovasjon. Innovasjon og kreativitet er nøklene til vår vekst som institusjon, samt vekst og suksess for våre studenter. Daytona State er stolt av sin evne til å tilpasse seg en verden i rask endring, og finne positive og kreative løsninger på utfordringene den står overfor.
 • Studentsuksess. Det er ingen verdi som er viktigere enn elevenes suksess. Vårt hovedmål er å gi elevene ferdigheter, kunnskap og drivkraft for å lykkes i klasserommet, på arbeidsplassen og i livet. Utover denne suksessen håper vi å innpode elevene våre en livslang kjærlighet til læring.

Strategiske prioriteringer

 • Sikre akademisk fortreffelighet. Tilby kvalitetsutdanningsprogrammer som møter de akademiske og ikke-akademiske arbeidsstyrkenes behov i Volusia og Flagler fylker og utover.
 • Forbedre studentenes suksess. Øk studentutvikling og akademisk støtte for å forbedre elevenes prestasjoner, engasjement og oppbevaring.
 • Bygg fellesskapspartnerskap. Utvid og skap partnerskap med næringsliv, lokalsamfunn og utdanningsorganisasjoner som forbedrer Colleges misjon og visjon.
 • Legg vekt på institusjonell effektivitet. Sikre effektiv og effektiv bruk av høyskoleressursene (fiskale, fysiske, menneskelige og teknologiske).

test

Steder

Steder
 • Daytona Beach

  West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål