Keystone logo
Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Introduksjon

Hvorfor velge CIIM - Cyprus International Institute of Management

 • Tilbyr åtte (8) akkrediterte masterprogrammer i næringslivet.
 • Rangert som den beste handelshøyskolen på Kypros med 3 Palmes of Excellence av Eduniversal (2017-2019).
 • Internasjonalt fakultet fra toppuniversiteter over hele verden og erfarne fagpersoner i bransjen.
 • Strong Careers-kontor (praksisplasser, stillinger og utveksling av Erasmus).
 • Et modulært system (ingen semestre) lar deg balansere studier og arbeidsliv.
 • Kveldskurs i Nicosia og Limassol.

CIIM - The Cyprus International Institute of Management er en internasjonal handelshøyskole etablert i 1990 av en gruppe forretningsledere og et team av fremtredende akademikere som representerer noen av verdens beste handelshøyskoler. Vårt mål har vært å trekke på de beste lærerne i utdannet lederutdanning uavhengig av beliggenhet og gjøre talentet og erfaringene deres tilgjengelige på Kypros.

For å oppnå sitt oppdrag har CIIM vært banebrytende for den modulære pedagogiske modellen. Dette gir programmene våre eksepsjonell fleksibilitet, slik at studentene kan fokusere på et bestemt emne i korte, men intensive tidsperioder. Dette gir valgfrihet som er spesielt tilpasset arbeidsstudentens behov.

Læringsutbytte

 • Profesjonalitet og kan-gjøre-holdning: Opptre profesjonelt og vær lydhør i enhver situasjon og miljøet de opererer i, ta imot utfordringer og finn raske og handlingsrike løsninger.
 • Effektiv ledelse: Gjør målbare forskjeller i miljøet ved hjelp av analytiske, problemløsende og beslutningsdyktige ferdigheter (sammen med menneskers ferdigheter) for å effektivt styre sin enhet, bedrift eller organisasjon.
 • Kreativ og entreprenørisk tankegang: Identifiser eksisterende muligheter eller opprett nye, ved å bruke intellektuell strenghet, kritisk og innovativ tenkning; være villig til å ta rimelige risikoer for å skape delt verdi for seg selv, organisasjonen og samfunnet og behandle svikt som læringsmuligheter.
 • Mellommenneskelige ferdigheter og emosjonell og kulturell intelligens: Vis visjonært lederskap, effektiv kommunikasjon, samarbeid, teamarbeid og mellommenneskelige ferdigheter; anerkjenne og godta individuelt og kollektivt kulturelt mangfold, forfølge samtrafikk mellom forskjellige etnisiteter, kulturer og befolkninger.
 • Internasjonalisering: Demonstrere bevissthet og forståelse av globale problemer og forfølge internasjonale erfaringer og interaksjoner.
 • Handlingsdyktig kunnskap og livslang læring: Tilegne deg handlingsbar kunnskap innen ett eller flere områder av virksomhetsledelse. Vær livslang elever gjennom kontinuerlig personlig og profesjonell utvikling.
 • Etisk og sosialt ansvar: Handle på en måte som demonstrerer integritet, gjennomsiktighet, respekt og andre etiske, sosiale og samfunnsansvar, og anerkjenner deres gjensidig avhengighet og tilknytning til andre og med miljøet.

CIIM: Den nye måten å studere på!

CIIM jobber rundt timeplanen din og ikke omvendt.

CIIM følger et innovativt og praktisk system kalt "Flexi Study" og klassene er basert på et unikt system for påmelding.

Flexi Study System

 • Fordel 1: Velg EN klasse om gangen, du trenger ikke å følge semester!
 • Fordel 2: Med Flexi Study System varer hver klasse omtrent 1-2 uker!
 • Fordel 3: Kombiner arbeid og studier med praktiske natt- og helgetimer!

Kombiner arbeid og studier

Med praktiske natt- og helgetimer kan du fortsette å jobbe mens du studerer. Tidsplanen din tilpasser deg, slik at du kan fortsette å forfølge karrieren din, glede deg over familien og studere samtidig.

Klassevurderinger

For noen klasser må du ta en eksamen, og for noen andre må du levere en skriftlig oppgave. Skriftlige oppgaver leveres omtrent en måned etter det siste klassemøtet.

studiepoeng

 • Europeisk kredittoverførings- og akkumuleringssystem
 • For å oppgradere fra et studieprogram fra CIIM, må du samle et visst antall studiepoeng (90 for MSC og 120 for MBA og MPSM).

Rolling Admissions

Søknader om opptak godtas gjennom hele året. Det er ingen angitt søknadsperiode eller frist for å sende inn søknaden din. Når en søknad er mottatt, vil skolen gjennomgå den, og den innlagte studenten kan starte timene ved å bli med i neste klasse som tilbys.

146873_pexels-photo-5676744.jpeg

Akkrediteringer og anerkjennelser

CIIM - Cyprus International Institute of Management , en ideell internasjonal handelshøyskole etablert i 1990, har alle programmene godkjent av The Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (DI.PAE), i samsvar med standarder og retningslinjer levert av European Network for Quality Assurance (ENQA).

Akkrediteringer og internasjonale samarbeid

CIIM MBA er internasjonalt godkjent av EPAS .. Vi tilbyr også en MSc i Human Resource Management (CyHRMA godkjenning), en MSc i Financial Services, en MSc i Business Management, en MSc i Education Leadership Management og MSc i Business Intelligence og Data Analytics og en MSc i finansiell rett og internasjonal skatt.

Alle programmene våre er også akkreditert av akkrediteringsbyrået til regjeringen på Kypros. CIIM Executive Education er akkreditert av verdenskjente organer som garanterer høyeste kvalitet på opplærings- og utviklingsprogrammer som tilbys på Kypros.

Vi opererer som et CFA-partnerinstitutt, ICAEW-partner innen læring, Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) Accredited Training Provider, og Institute of Directors (UK) Accredited Regional Training Center. For å oppnå sitt oppdrag har CIIM vært banebrytende for den modulære pedagogiske modellen. Dette gir programmene våre eksepsjonell fleksibilitet, slik at studentene kan fokusere på et bestemt emne i korte, men intensive tidsperioder. Dette gir valgfrihet som er spesielt tilpasset arbeidsstudentens behov.

146032_pexels-photo-3153201.jpeg

Steder

Steder
 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Spørsmål