Keystone logo
Corban University

Corban University

Corban University

Introduksjon

Corban University er anerkjent som en College of Distinction med engasjerte studenter, god undervisning, et levende samfunn og vellykkede resultater. Corban er også rangert blant US News & World Reports beste universiteter i Vesten.

Corban University utdanner studenter som vil gjøre en forskjell i verden for Jesus Kristus. Vårt fokus på å gi akademisk, åndelig og personlig vekst i kristne omgivelser skaper et utrolig fellesskap for din collegeopplevelse.

Ekspertfakultet gjør læring relevant og meningsfull. Vårt forhold mellom student og fakultet på 12: 1 holder klassestørrelser små, slik at lærere kjenner deg ved navn. De gir råd, veileder og tar en aktiv rolle i å hjelpe deg med å nå dine mål.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Salem

    Deer Park Drive Southeast,5000, 97317, Salem

    Programmer

    Spørsmål