Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Introduksjon

Introduksjon

Continuing and Professional Education at The New School har en fremtidsrettet tilnærming til læring, og tilbyr kurs og forelesninger fra utøvere på toppen av sine felt. Vi tilbyr et bredt spekter av fag for elever fra førskolestudenter som begynner sin kreative reise til ledere fra noen av verdens mest innflytelsesrike organisasjoner. Her kan du trives enten du roterer profesjonelt, setter i gang høyskoleerfaringen din eller ønsker å legge til en ny ferdighet til din profesjonelle verktøykasse.

Sertifikatprogrammer

Et springbrett for profesjonell fremgang, et Parsons-sertifikat er en legitimasjon fra et akkreditert universitet som er et fleksibelt og rimelig alternativ til et studieprogram. Studenter drar nytte av små klassestørrelser og direkte interaksjon med fakultetet og jevnaldrende i et selvgående, online format sentrert om prosjektbasert læring. Med en lengde fra to til åtte kurs fullføres sertifikater på mindre enn to år, noen i løpet av et enkelt semester. Ingen søknad kreves. Studenter kan være nye innen kunst og design, eller melde seg på for å utvide ferdighetene sine og styrke porteføljen sin; mange har formidlet sin erfaring til helt nye karrierer og gründermuligheter.

Executive Education

Våre lederutdanningstilbud trekker fra Parsons School of Design og dens bransjeledende ekspertise innen læreplaninnovasjon, samarbeidsmetoder og banebrytende bruk av teknologi og eksperimentering for å gi banebrytende tverrfaglige opplevelser. Mens andre lederprogrammer fokuserer på "avkastning på investeringen", leder Parsons Executive Education med "Return on Design", som utnytter design for å forbedre ytelsen, øke motstandskraften, skape nye dynamiske kundeopplevelser og maksimere veksten. Våre grad, sertifikater og åpne påmeldingsprogrammer gjør det mulig for ledere å dyrke design som en metode og tankesett som skal brukes som en katalysator for strategi, en driver for transformasjon og en løsning på kompleksitet.

Steder

  • New York

    New York, USA

    Spørsmål