Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Introduksjon

Concordia University, St. Paul ønsker en mangfoldig studentmasse velkommen og gjør det mulig for studentene å vokse akademisk, åndelig og mellommenneskelig. Følelsen av fellesskap ved Concordia University, St. Paul – enten det er på campus eller online – får studentene til å føle seg som en del av Concordia-familien når de melder seg på et av programmene våre. Vi oppfordrer studentene til å utforske interessene deres, engasjere seg med professorer og jevnaldrende og oppnå målene sine gjennom akademisk suksess.

Nettbaserte programmer fra Concordia University, St. Paul er støttende og energiske, og lar deg nå dine mål i et fleksibelt digitalt miljø. Våre omfattende programmer er fokusert på å gi deg verdifull erfaring og avansert bransjekunnskap som er i tråd med Concordias tradisjon for akademisk fortreffelighet. Nettsamfunnet vårt oppfordrer studentene til å utforske interessene deres, engasjere seg med professorer og jevnaldrende og oppnå målene sine gjennom akademisk suksess og vekst.

Concordia University, St. Paul er akkreditert av Higher Learning Commission og er medlem av North Central Association. Concordia University, St. Paul har vært akkreditert siden 1967, med reakkreditering gitt i 2018.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Spørsmål