Keystone logo
Columbia Southern University

Columbia Southern University

Columbia Southern University

Introduksjon

Columbia Southern University er et nettuniversitet basert i Orange Beach, Alabama, som streber etter å endre og forbedre liv gjennom høyere utdanning ved å la studentene maksimere sitt faglige og personlige potensial.

Et datterselskap av Columbia Southern Education Group, CSU tilbyr online gradsprogrammer på assosiasjons-, bachelor-, master-, doktorgrads- eller sertifikatnivå innen en rekke områder som arbeidssikkerhet og helse, brannadministrasjon, strafferettspleie, forretningsadministrasjon, personalledelse, helsevesenet med mer. CSU har også bachelor- og graduate sertifikatprogrammer for å gi fokusert opplæring i spesialiserte områder for voksne elever.

CSU tilbyr studentsentrerte støttetjenester som er personlige, lydhøre og rettet mot å hjelpe studenter med å nå sine pedagogiske mål. Omsorgsfulle, høyt utdannede fakulteter og ansatte lager innovative utdanningsprogrammer som inkluderer den nyeste instruksjonsteknologien med utfordrende læreplaner. CSU fokuserer på rimelig nettbasert undervisning av høy kvalitet med en generell utdanningskjerne som fremmer livslang læring og suksess.

Som bedriftsborger deltar CSU i ulike fellesskaps- og veldedige bestrebelser og støtter partnerskapene med en rekke bedrifter, organisasjoner og institusjoner.

Vårt oppdrag

Columbia Southern University er en privat institusjon som tilbyr varierte læringsopplevelser og rimelige, fleksible fjernundervisningsprogrammer på sertifikat-, lavere og høyere nivå til en global studentmasse, levert av kvalifisert, studentsentrert fakultet forpliktet til undervisning og studentlæring. Universitetet er dedikert til å tilby eksepsjonelle akademiske og studentstøttetjenester.

Kjerneverdier

Når vi endrer liv til det bedre, lever vi etter disse verdiene:

Organisasjonshelse

Vi fostrer en familiekultur som gir et stabilt og hyggelig arbeidsmiljø med omsorg og respekt med åpen og tydelig kommunikasjon.

Ydmykhet

Vi modellerer en lederstil som er beskjeden, ydmyk, operasjonsorientert og praktisk. Ingen jobb er under oss, og vi jobber som et tett team for å utføre oppdraget vårt.

Eksepsjonell service

Vi fokuserer på å yte eksepsjonell service gjennom studentsentrerte støttetjenester som er personlige, responsive og rettet mot å hjelpe studenter med å nå sine pedagogiske mål.

fleksibilitet

Vi omfavner endring, jobber hardt og streber ubønnhørlig etter å kontinuerlig forbedre oss.

Fortreffelighet

Vi er en førsteklasses organisasjon som setter høy verdi på kvalitet, akkreditering og å gjøre det som er riktig.

Forhold

Vi fokuserer på å bygge langsiktige relasjoner med bransjer, offentlige etater, studenter, alumni og medlemmer av samfunnet.

Syn

Visjonen til Columbia Southern University er å endre og forbedre liv gjennom høyere utdanning ved å gjøre det mulig for studenter å maksimere sitt faglige og personlige potensial.

Steder

 • Orange Beach

  University Lane,21982, 36561, Orange Beach

  • Orange Beach

   Orange Beach, USA

   Spørsmål