Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Introduksjon

Clarksons doktorgradsutdanninger legger seg inn i ditt allerede travle liv.

Vi får at studentene våre lever veldig engasjerende liv. De er nylige college karakterer som leter etter den konkurransefortrinn. De er foreldre. De er fremtidige leger og lærere. De er gründere, innovatører og oppfinnere. De er heltidsansatte i Fortune 500-selskaper. De er frivillige i lokalsamfunnene deres.

Derfor har vi laget fleksible alternativer som passer inn i livsstilen din. På nettet, på stedet på et av de fire stedene i New York State, eller hybrid (en blanding av online og på stedet) alternativer lar deg ta kurs i det rommet som fungerer for deg. Deltids- og heltidsmuligheter lar deg fullføre programmet på din tid.

Og den beste delen? Du får en akkreditert utdanning av høy kvalitet som vil føre til fremtidig suksess i fagfeltet ditt, undervist av fakultetseksperter i små klassesett.

Om The Graduate School

Hos Clarkson er innovasjon innvirkning. Studenter som velger Clarkson for doktorgrads- og profesjonelle programmer kommer hit med et formål: å fremme kunnskap, å utforske ideer som driver samfunnet og å bygge meningsfulle karrierer. Gjennom verdensrelevant læreplan og engasjement med ledere i industrien, næringslivet og utdanning, vil du være forberedt på å gi mening om komplekse systemer, knytte forbindelser på tvers av mennesker og felt og finne kreative løsninger på noen av dagens mest irriterende utfordringer. Du vil utdype kunnskapsbasen din for å få fart på ideene dine til gode produkter og lede organisasjoner som har innvirkning.

Tilkoblinger utgjør forskjellen. Clarkson-alumninettverket er over 40 000 mennesker sterke og fulle av ledere som inspirerer effektive organisasjoner, produserer ideer som endrer måten mennesker lever og engasjerer seg med det nåværende studentorganet på meningsfylte måter. Våre dekaner og fakultet konsulterer jevnlig med sine egne rådgivende råd bestående av bransjeledere, alumni-arbeidsgivere, forskningspartnere, tenketank-konsortiummedlemmer og jevnaldrende i akademia. Som påmeldt doktorgradsstudent kan du benytte deg av Clarksons Alumni Association-programmer og få tilgang til våre karrieresentertjenester for å fremme din faglige utvikling.

Rigorøs og personlig. Fra Fulbright og National Science Foundation Scholars til høyt kvalifiserte arbeidende fagpersoner og forskere som samarbeider med tankelederne i bransjen, bringer fakultetet på Clarkson sine egne erfaringer og nettverk til undervisning og rådgivning. De kan forholde seg til kravene i livet utenfor klasserommet, enten du er en arbeidsforelder, en karrierer eller en frivillig samfunnstjeneste. Du vil bli kjent med fakultetet personlig da klassestørrelser med vilje er små på tvers av alle læringsmåter: på stedet, online, heltid og deltid.

Verdt det. Clarksons pedagogiske tilnærming gir resultater. Ifølge Brookings Institution øker en Clarkson-grad kandidatenes midtkarriereinntekter med mer enn 40%. PayScale Inc. rangerer Clarkson i topp 12 av beste mastergradsprogrammer etter lønnspotensial. Og en av fem Clarkson-alumner er allerede administrerende direktør, eier av et selskap, eller i ledende stillinger.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

utmerkelser

 • 95% av utdanningsprogrammet nyutdannede plassert i 3 måneder etter endt utdanning
 • Mer enn 90% av kandidatene til MBA-programmet plasseres i løpet av tre måneder etter endt utdanning
 • Topp-20 styringsprogram for forsyningskjeder, US News & World Report, USAs beste høgskoler 2016
 • Best Colleges for Veterans, US News & World Report, America's Best Colleges 2016 .
 • Online MBA-program rangert som en av de 40 beste i nasjonen, US News & World Report 2015 .
 • Topp 50 Amerikas mest gründeruniversiteter, Forbes
 • Beste online Graduate Business-programmer, US News & World Report, Beste Online-programmer

Graduate School Mission

I kongruens med Clarkson University Mission er Graduate School fullstendig viet til suksessen til vårt forskermiljø av forskere og forskere. Vi er opptatt av å være dyktige i viktige dimensjoner i oppgraderingen ved å:

 • Tiltrekke, rekruttere og beholde talentfulle, mangfoldige og motiverte studenter
 • Gi studenter og fakultet koordinert service av høy kvalitet
 • Fremme industri-akademiske partnerskap for å støtte veksten av forskningsinitiativer og karrieremuligheter
 • Å være den sentrale ressursen for alle ting

Graduate School Vision

Å være et senter i verdensklasse for nyrekruttering, utdanning, forskning og service.

Clarksons Mission, Vision & Values

Clarkson Universitys akademiske programmer og den pedagogiske erfaringen spenner over grenser og varierer mye i innhold. I hjertet av institusjonens pedagogiske og operasjonelle prosesser er grunnleggende mål og verdier som definerer en felles opplevelse som former veksten til hver Clarkson-student. Universitetet har utarbeidet sitt oppdrag, visjon og verdier, og bruker sin strategiske planprosess disse uttalelsene om formål og identitet for å evaluere og bekrefte Clarksons pågående retning og evolusjon til fremragende.

Våre Campus

Clarkson består av tre fysiske campusplasser i New York State.

Potsdam - Vårt viktigste campus på 640 skogkledde og havnefront dekar er hjemmet til alle studenter, mange master- og doktorgradsstudier. programmer så vel som forskningssentre, idrettsanlegg og boliger for nesten 4000 studenter.

Schenectady - I hjertet av Schenectady, er Capital Region Campus (CRC) hjemmet til flere hovedfags- og profesjonelle studieprogrammer, K-12 oppsøkende programmer og et flerbruksanlegg.

Beacon - På bredden av Hudson River er Clarksons Beacon Institute for Rivers and Estuaries, som tjener som hjem for hovedfagsstudier, banebrytende vannforskning og K-12 oppsøkende programmer.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Spørsmål