Keystone logo
© Eva Dang
The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

Introduksjon

om CIPFA

CIPFA er den eneste profesjonelle revisororganisasjon i verden utelukkende dedikert til offentlig finansiering.

CIPFA, Chartered Institute of Public Finance og Revisjon, er den profesjonelle kroppen for folk i offentlige finanser. Våre 14.000 medlemmer arbeider gjennom offentlige tjenester, i nasjonale tilsynsorganer, i store regnskapsførerselskap, og i andre organer hvor offentlige midler må være effektivt håndtert.

Som verdens eneste profesjonell regnskapsføring kroppen til å spesialisere seg i offentlige tjenester, CIPFA portefølje av kvalifikasjoner er grunnlaget for en karriere i offentlig finansiering. De omfatter referanse faglige kvalifikasjoner for offentlige regnskapsførere samt en hovedfagsutdanning for personer som allerede arbeider i lederstillinger. De blir undervist av vår in-house CIPFA Utdanningssenter samt andre læresteder rundt om i verden.

Vi mester også høy ytelse i offentlige tjenester, sette vår erfaring og innsikt i klare råd og praktiske tjenester. De omfatter informasjon og veiledning, kurs og konferanser, eiendom og kapitalforvaltning løsninger, rådgivning og kvartals mennesker for en rekke offentlige kunder.

Globalt viser CIPFA veien i offentlig økonomi ved å stå opp for lyd offentlig økonomistyring og godt styresett. Vi arbeider med givere, partner regjeringer, revisororganisasjoner og offentlig sektor over hele verden for å fremme offentlig økonomi og støtte bedre offentlige tjenester.

Steder

  • London

    77 Mansell Street, London, E1 8AN, , London

    Spørsmål