Keystone logo
© BIMM University
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Introduksjon

Vi er den profesjonelle kroppen for HR og utvikling av mennesker - eksperter på arbeidsliv og karriere partner til over 140 000 medlemmer over hele verden. Vårt formål er å mester bedre jobb og arbeidsliv ved å forbedre praksis i mennesker og organisasjonsutvikling, til fordel for enkeltpersoner, bedrifter, økonomi og samfunn.

Vi mener at så vel som å skape verdier for organisasjoner og økonomier, arbeidet kan og bør dra nytte enkeltpersoner og samfunnet for øvrig også. Arbeidet må gjøre mer enn å dekke våre grunnleggende økonomiske behov - det skal gi oss mening og formål, og bidra til vår generelle trivsel.

Vårt formål

Som registrert veldedighet, vi ble etablert for å fremme kunsten og vitenskapen om styring og utvikling av mennesker for allmennyttige formål. Vi er forpliktet til ikke bare å finne og forkjemper måter å definere og organisere arbeidet som skaper økonomisk og samfunnsmessig verdi, men også for å fremme måter å forbedre individuelle arbeidslivet.

HR og L & D yrker holder nøkkelen til å låse opp at sweet spot. God personalledelse og utvikling er ikke bare bra for de økonomiske resultatene i en gitt virksomhet, men også for trivsel av arbeidsstokken og for den langsiktige velstanden økonomiene og samfunnene vi alt arbeid.

Vår visjon

Vi tror at ved å dyrke og utvikle et fellesskap av fagfolk som Champion bedre jobb og arbeidsliv, vil vi bidra til at arbeid skaper verdier for enkeltpersoner, organisasjoner, økonomi og samfunn.

Vår visjon er å definere og representere den internasjonale standarden for excellence i mennesker og organisasjon ledelse og utvikling.

Vi vil gjøre dette ved å:

  • bruke vår stemme til å påvirke relevante interessenter og oppmuntre dem til å investere i HR yrke, samt andre funksjoner som bidrar til å mester bedre jobb og arbeidsliv
  • sikre at HR yrke (og CIPD medlemskap) er fortsatt respektert og klarert hele verden ved å utvide og styrke definisjonen av profesjonalitet i HR, og sikre at HR fagfolk i fremtiden er utstyrt med kunnskap, ferdigheter og atferd tjene som tillit og respekt
  • investere i CIPD egen framtid som en bærekraftig kunnskapsbedrift som setter standarden for forskning i mennesker og organisasjonsutvikling

Steder

  • UK Online

    Chartered Institute of Personnel and Development 2016, 151 The Broadway, SW19 1JQ, UK Online

Spørsmål