Keystone logo
Chadron State College Online

Chadron State College Online

Chadron State College Online

Introduksjon

Chadron State College, grunnlagt i 1911, er det eneste fireårige, regionalt akkrediterte college i den vestlige halvdelen av Nebraska. Som en offentlig institusjon med sine røtter i lærerutdanningen, har Chadron State utviklet seg til å bli en omfattende høyskole med et bredt spekter av lavere og høyere programmer. Høgskolen var stolt av tilgjengeligheten og overkommelige priser og verdsetter mangfold og inkludering i mennesker og tanker. CSC søker også å utnytte virkningsfulle opplevelser og resultater for sine studenter og ansatte og anerkjenner studentengasjement og læring er en hovedkomponent i oppdraget:

"Chadron State College leverer erfaringer som fremmer kunnskapsrike og engasjerte ledere og borgere for å berike High Plains-regionen og videre."

Høgskolen velger å feire samarbeid og jobber flittig med å skape samsvar mellom hver avdeling på campus. Faktisk er justering et avgjørende element i Chadron State 2030, høgskolens samling av strategiske planer. Chadron State 2030 samler Master Academic Plan, Campus Master Plan og Chadron State Foundation's omfattende kampanje. Alle tre jobber sammen for å skape et læringsmiljø av høy kvalitet for studenter og et engasjerende og givende sted å bo og jobbe.

Steder

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Spørsmål