Keystone logo
Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Introduksjon

Central Christian College Of Kansas er kjent for den generelle fortreffeligheten til våre akademiske programmer. Selv om vi er små, tilbyr vi praktisk talt alle studie- og hovedområdene - bare i en mer intim og vennlig atmosfære både hjemme og på nettet.

På Central er vi dedikert til å hjelpe deg med å blomstre ved å gi enkel tilgang til ressurser og informasjon, inkludert kurstilbud, biblioteket vårt, studentens suksesssenter og mer. Vi utvider den samme intime og vennlige atmosfæren til våre online studieprogrammer også.

Noen av våre mest populære studieretninger inkluderer kunst, idrettsvitenskap, næringsliv og utdanning - men det er mange andre å velge mellom, hver designet for å hjelpe deg med å forberede deg på suksess i det valgte feltet.

Central Christian College ønsker å gi en transformerende pedagogisk opplevelse forankret i Kristus. Det er fokusert på å tilby en Kristus-sentrert utdannelse for karakter til alle som ønsker å bli en trofast forvalter av hjerte, sinn, sjel og styrke.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Spørsmål