Sertifikat i bakeferdigheter (online)
Centennial College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Online Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 2 721 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* undervisning 2 semestre kanadiske studenter; CAD 15 693 - undervisning 2 semestre Internasjonale studenter
Introduksjon
- Programkode : 1860
- Skole : School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts
- Legitimasjon : Ontario College Certificate
- Programtype : Post-sekundært program
- Programlengde : 1 år/2 semestre
- Sted : Online
Baking Skills-programmet er spesielt utviklet for å møte bransjens krav til profesjonelle bakere. Enten du ønsker å jobbe i et stort selskap eller ønsker å drive din egen bakevirksomhet, vil de grunnleggende bakeferdighetene du vil lære i dette kulinariske kunstprogrammet bringe deg dit.
Fra å dekke fine dekorasjons- og etterbehandlingsferdigheter til store produksjonsteknikker, vil dette programmet gjøre deg klar for jobb etter endt utdanning. For å øke din ansettelsesevne ytterligere, forlater du Baking Skills-programmet med viktige bransjesertifiseringer som Smart Serve, Safe Food Handlers og HLR.
Den kommersielle bakesektoren er en av de mest ekspansive og dynamiske bransjene i verden, med ubegrensede karrieremuligheter.
Det er ditt skiftopplærings- og bevisstgjøringsprogram
Dette programmet inkluderer nyskapende bransjeopplæring og bevissthetssertifisering, It's Your Shift. Sertifiseringen vil utstyre deg med viktig kunnskap og gi aktuelle ressurser fokusert på forebygging av seksuell trakassering og trygge praksiser for intervensjon som frontlinjearbeider eller leder. Det vil støtte deg, når du går inn i gjestfrihetsbransjen, til å bli leder i forebygging av seksuell trakassering og bidra til utviklingen av trygge og innbydende arbeidsmiljøer.
Ocean Wise-programmet
School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts og The Local Cafe and Restaurant bruker deilige og havvennlige Ocean Wise-produkter. Ocean Wise er et bevarings- og utdanningsprogram som samarbeider med kokker, restauranter og sjømatleverandører for å hjelpe dem med bærekraftig innkjøp av sjømat.
Feast On®-sertifisering
Centennial College's School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts har blitt den første akademiske institusjonen som mottar Feast On®-sertifisering for sin innkjøp av lokal mat og drikke som brukes i de akademiske programmene, så vel som for skolens erfaringsbaserte matservicevirksomhet. The Culinary Tourism Alliance etablerte Feast On-sertifiseringsprogrammet for å anerkjenne bedrifter som er forpliktet til å skaffe mat og drikke fra Ontario dyrket og produsert.
Opptak
Læreplan
Semester 1
- BAKE-105 Teori for bakervarer og konditorer I
- BAKE-111 Ferdigheter i baking og konditori I
- BAKE-122 Commercial Bakery Operations I
- COMM-160 / COMM-161 College Communications 1
- COOK-101 Prinsipper for ernæring
- GNED Generell utdanning Valgfritt
- HOSP-101 Introduksjon til datamaskiner (online)
- HOSP-102 Helse- og sikkerhetssertifiseringer for gjestfrihet
- HOSP-115 Matematikk for gjestfrihet
Semester 2
- BAKE-205 Bake and Pastry Arts Theory II
- BAKE-211 Baking and Pastry Arts Skill II
- BAKE-212 Bake Sensory Exploration
- BAKE-222 Commercial Bakery Operations II
- COMM-170/171 Høgskolekommunikasjon 2
- COOK-210 Kitchen Management I
- COOK-250 Valgfri mat og turisme
- HOSP-320 Prinsipper for kontroll av mat, drikke og arbeidskraft
Programresultat
Program høydepunkter
- Nyutdannede fra Baking Skills-programmet kan gå direkte inn i det andre året av Baking and Pastry Arts Management-programmet
Programfaglige læringsresultater
Programfaglige læringsresultater beskriver hva nyutdannede på programmet har vist at de kan gjøre med kunnskapen og ferdighetene de har oppnådd i løpet av studiene. Resultatene er nært knyttet til arbeidsplassens behov. Gjennom vurdering (f.eks. Oppgaver og tester) verifiserer studentene deres evne til å utføre disse resultatene pålitelig før de avsluttes.
- Identifiser virkemåten og effekten av ingrediensene på hverandre og forutsi hvordan sluttproduktet vil bli påvirket.
- Utfør oppskrifter for problemløsning og feilsøking.
- Utfør grunnleggende teknikker involvert i den daglige produksjonen av et bakeri og konditori.
- Gjenkjenne og produsere både klassiske og moderne bakevarer.
- Bruk matsikkerhetsprinsipper og -praksis som identifisert av den lokale helseenheten.
- Bruk grunnleggende matematiske prinsipper og oppskriftskonverteringer, bakeriformuleringer og prosenter.
- Øv ferdigheter som brukes i den daglige driften av et bakeri, inkludert kostnadskontroller, matkostnader, prosenter, lønnskostnader og lagerkontroller.
Karrieremuligheter
Karriereutsikt
- Kommersiell baker
- Produksjon Baker
- Cake Decorator
- Matprodusent
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.