Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Introduksjon

Ved Carlow University legemliggjør alt vi gjør arven og verdiene til Sisters of Mercy. Vi åpner våre hjerter for våre studenter, kolleger og verden og søker praktiske måter å møte umiddelbare og langsiktige behov i lokalsamfunnene våre.

Vår etikkbaserte nettbaserte læreplan forbereder studentene til å lede effektivt i sine valgte yrker og fremme en rettferdig og barmhjertig verden. Carlow tror på utdanning og vekst i og utenfor klasserommet. Vi oppmuntrer studentene til å utvikle ferdigheter innen dømmekraft, ledelse, analyse, beslutningstaking og kommunikasjon. De transformerende læringsopplevelsene og det mangfoldige fellesskapet på Carlow hjelper elevene å realisere sitt fulle potensiale samtidig som de blir karriereklare, medfølende fagfolk.

Fullt investert fakultetsarbeid med studentene for å hjelpe dem med å oppnå suksess og opprettholde en balanse mellom arbeids- og skoleansvar. Hver instruktør bringer varierte erfaringer til klasserommet for å gi et mer godt avrundet, multi-perspektiv, etisk syn på verden som studentene kan lære av og bruke på sine utdanninger, yrker og hverdagsliv.

Våre generøse programmer for økonomisk støtte og overføring av studiepoeng, sammen med små klassestørrelser, sikrer elevenes suksess. Programmene våre tilbyr ultimat fleksibilitet samtidig som de holder seg tro mot vår forpliktelse til sosial rettferdighet og akademisk dyktighet. Vi tilbyr en rekke helse-, forretnings- og utdanningsgrader online.

Steder

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Spørsmål