Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Introduksjon

Carey Theological College

Canadas nettbaserte evangeliske seminar

Carey Theological College gir teologisk utdanning gjennom akkrediterte programmer som spenner fra diplom til doktorgrader; utstyre den lokale kirken med nettbaserte ressurser, workshops, seminarer, retreater og konferanser; og disippelstudenter ved University of British Columbia gjennom vårt unike kristne fellesskap og oppholdsprogram.

Hos Carey Theological College er målet vårt å tilby disippelskap for hver sesong av livet. Carey mener at disippelskap bør være praktisk oppnåelig, personlig og tilgjengelig for alle. Vi erkjenner at verden trenger kristne ledere som påvirker våre globale samfunn for å delta i det Gud allerede gjør i verden. Carey møter dette behovet ved å fokusere på to nøkkelområder:

Forming Pastors: Alle Careys utdannede tjenestekurs og akkrediterte programmer tilbys online slik at studentene våre kan studere og utvikle sin tro hvor og når som helst. Med vår unike økonomiske modell opplever våre nyutdannede de høyeste standardene for akademisk fortreffelighet som effektivt forbereder dem til tjeneste med liten eller ingen gjeld. Vår interaktive læringsplattform oppmuntrer til aktiv læring og dypt engasjement fra både studenter og instruktører.

Disiplere UBC-studenter: Careys bolig er et trygt hjem for studenter som ønsker å styrke sin tro på vårt kristne fellesskap under studiene ved UBC. Vi tar rimelige priser for et privat rom med bad og måltider pluss vår unike studentdisippelopplevelse. En kapellan leder disse studentene i bibelstudier, mentorskap, åndelige retreater og sosiale aktiviteter. Når de uteksamineres fra UBC, blir de kristne ledere i sine utvalgte yrker.

CAREY AKADEMISKE PROGRAMMER

CAREY tilbyr ni distinkte graduate-programmer. Hvert program er designet for å oppnå forskjellige mål, passe til forskjellige interesser og komme deg videre i tro.

For mer informasjon om våre gradsprogrammer:

HVORFOR VELGE CAREY?

Dagens kristne tjeneste har sett en nedgang i kvalifiserte og dyktige ledere. Men Carey tror ikke at Gud har sluttet å kalle kvinner og menn til tjeneste. Seminar er ofte langt hjemmefra, og potensielle studenter må vurdere å rykke opp livene sine for å få tilgang til en skole som tilbyr teologisk utdanning. På toppen av det kan hovedfagsstudier være kostbare. Studenter som oppgraderer med gjeld er ofte begrenset i hvor og hvordan de kan tjene mens de betaler ned gjelden.

HVORDAN LØSER CAREY PROBLEMET MED TILGJENGELIG TEOLOGISK UTDANNELSE?

MODULÆRT PROGRAM Pathways ONLINE LÆRING
MODELL
UNDERVISNING OG ØKONOMI
BISTAND

MODULÆRT PROGRAM Pathways

Våre programmer er bygget på en modulær studiepoengmodell der ett nivå kan bygge på et annet, slik at eleven kan utvikle seg mot en høyere grad i sitt eget tempo. Denne modellen gir studentene våre fleksibiliteten til å stable valg av grunnkurs, programkravkurs og valgfrie kurs for å få et diplom eller forberede en Pathway til en høyere akademisk grad.

Alle Careys grunnkurs går en gang i året, mens våre programkrav og valgfrie kurs går på omgang hvert 3.-4. år basert på instruktørtilgjengelighet. Dette betyr at du kan registrere deg for kurs når som helst i løpet av året, og programmet Pathway vil fortsatt være i rute. Generelt er det lurt å planlegge å ta obligatoriske emner tidlig i programmet for å gi størst fleksibilitet for valgfag og fordypning videre.

For en fullstendig oversikt over vårt modulære program Pathways , klikk her.

ONLINE LÆRINGSMODELL

Careys tilknytning til University of British Columbia tillater oss å forfølge innovasjoner innen læringsteknologi, og for å sikre at studentene har strømlinjeformet tilgang til ulike plattformer for å forbedre læringsopplevelsen.

ZOOM
Zoom er et video/lyd-nettkonferanse- og samarbeidsverktøy som gjør det mulig for sanntidsmøter og diskusjoner med både medstudenter og fakultetet. I stedet for å være en plattform utelukkende for forelesninger, bruker vi Zoom for å legge til rette for peer-to-peer læringsopplevelser og fellesskapsvekst.
POPULI
Populi er en av de sentrale plattformene du vil bruke for registrering, betaling, samfunnsengasjement og til og med kurs. Populi kan enkelt håndtere videoer, gruppediskusjoner, fildeling og integrasjoner med mange populi LTIer (Learning Tools Operaability) tilgjengelig i dag.
EBSCO
For å hjelpe deg med å få tilgang til ressurser for kurs og forskning, har Carey et stadig voksende digitalt bibliotek gjennom vår EBSCO-samling. Vi mener at studenter ikke bør gå glipp av læringen fordi de ikke har råd til bøker, eller har problemer med å finne et eksemplar; vi er opptatt av å gjøre alle nødvendige ressurser for klasser så nær 100 % gratis for alle studenter i programmene våre.

KURS PÅ CAREY

Careys kurs inkluderer generelt disse segmentene; Lesing, forumdiskusjon, oppgaver og nettbasert klasserom.

UNDERVISNING OG ØKONOMI

Careys misjon er å styrke trofaste kristne ledere for hver generasjon, hver kultur og hvert samfunn.

For å oppnå våre oppdrag, holder vi skolepengene våre konkurransedyktige for å gjøre teologisk utdanning så tilgjengelig som mulig. I tillegg er Carey også glad for å kunne tilby en rekke økonomiske hjelperessurser for å redusere utgiftene forbundet med studier. Ta kontakt med oss eller besøk nettsiden vår for å lære mer om undervisning og økonomisk støtte.

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  95%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  12 til 1

Studentuttalelser

Steder

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Spørsmål