Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Introduksjon

Om Campbellsville

Campbellsville tilbyr mange dynamiske online grader for å gi tilgjengelige muligheter for studenter å fortsette utdannelsen. De elektroniske studieprogrammene tilbys innen generelle studier, bedriftsøkonomi, strafferettslige forhold, utdanning, departement og teologi, sykepleie og sosialt arbeid. Campbellsvilles professorer sørger for at studentene får en relevant utdanning som kan brukes på deres karriereveier. I tillegg er våre rimelige online-programmer ideelle for studenter som bare vil ha fleksibilitet i hvordan de lærer eller trenger å balansere jobb og familieansvar.

Campbellsville University Mission Statement

Campbellsville University er en omfattende, kristen institusjon som tilbyr ikke-kreditt tekniske programmer, sammen med sertifikater, lavere og høyere grad programmer. Universitetet er dedikert til akademisk dyktighet solid forankret i liberal arts som fremmer personlig vekst, integritet og profesjonell forberedelse i et omsorgsfullt miljø. Universitetet forbereder studentene som kristne tjenesteleder for livslang læring, fortsatt stipend ved å bruke avansert forskning for å praktisere på doktorgradsnivå og aktiv deltakelse i et mangfoldig, globalt samfunn.

Online bachelorgrader

BS i bedriftsøkonomi

Utdanning og læring bachelorgrader

Andre online bachelorgrader

Kjerneverdier

      • For å fremme akademisk fortreffelighet gjennom førprofesjonelle sertifikater, tilknyttet, kandidat- og kandidatprogrammer gjennom tradisjonelle, tekniske og elektroniske systemer.
      • For å oppnå akademisk fortreffelighet gjennom strenghet og relevans i grunn-, master- og doktorgradsprogrammer.
      • Å gi et miljø som bidrar til studentens suksess.
      • Å verdsette ulike perspektiver i et Kristus-sentrert samfunn.
      • Å modellere lederskap og effektiv styring.

Hvorfor CU Online?

Fokusert på din vekst

Vår avrundede utdanning innen kunst og naturfag er sentralt i vårt mål om å fremme din personlige og profesjonelle vekst.

Trobasert utdanning

Grunnlagt i 1906 som et kristent universitet, ønsker vi ulike perspektiver velkommen og forbereder studentene til å bli kristne tjenesteledere.

Rimelig og praktisk

Campbellsville søker å tilby rimelig utdanning for sine studenter. Våre online studieprogrammer er i et praktisk format, slik at du kan studere når og hvor du vil.

Akkrediteringer og utmerkelser

I tillegg til våre regionale og avanserte akkrediteringer, har vi også blitt anerkjent av følgende organisasjoner for vår fremragende utdanning.

Steder

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Spørsmål