Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Introduksjon

The California School of Law

California School of Law er en online lov skole med mål om å tilby en lærerik opplevelse som er så nært som mulig til at på et tradisjonelt bolig jusstudiet. Studenter ved CSL kan se og snakke med professorer og klassekamerater ved å logge deg inn i en live Video Conferencing Klasserom fra sin datamaskin hjemme eller på jobb.

Alle klasser blir undervist av erfarne lærere, som alle har passert California State Bar eksamen eller bar eksamen i en annen stat.

Hvordan Online Law School Classes Work

Studentene velger The California School of Law Online Law School for å oppnå en JD grad fordi de ikke kan delta på en bolig jus på grunn av arbeid eller familie forpliktelser, og ikke minst den enorme økonomiske byrden av undervisning og reise involvert i å delta et bolig jusstudiet.

Klassene ved California School of Law gir en ekte jusstudiet erfaring i et tempo og pris som er overkommelig for en fungerende voksen.

Klassene møtes hver uke på tirsdag og torsdag kveld, med studenter og professorer som deltar i live video konferanser. I klassene, de diskutere og debattere loven som om de var fysisk i samme rom. I disse klassene professorer utnytte den tradisjonelle sokratiske metode for juridisk utdanning, elevene lage saksfremlegg og er avhørt om saken av professoren.

State of the art teknologi gjør elevene til å sende undersøkelser, essays og intensjons lov, for professorer å vurdere, diskutere og klasse. Teknologien gir også studentene til å danne kollokviegrupper der de diskuterer saker, handel klasse skisserer, prep for tester og få venner og nettverk forbindelser som kan vare livet ut.

Opptakskrav Standards California School of Law er interessert i studenter som ønsker å bli vellykkede advokater og er villig til å jobbe hardt for å oppnå en Juris Doctor Degree. Hvis du har en Bachelorgrad du er kvalifisert for loven skolen innleggelser.

Søkere med en Bachelorgrad

Søkere med en bachelorgrad fra et akkreditert høyskole eller universitet, med et minimum GPA på 2,0 møte de elektroniske jusstudiet opptak standarder og er kvalifisert for jusstudiet opptak.

Unntak for Søkere uten en Bachelorgrad

Søkere med en 100 college enheter er vurdert for en innleggelser unntak fra loven skolen. Søkere med minimum GPA på 2,0 møte de elektroniske jusstudiet opptak standarder og er kvalifisert for jusstudiet opptak.

Søkere med mastergrad (men er uten en bachelorgrad) anses for en innleggelser unntak fra loven skolen.

Lån

California School of Law gir studentene flere rimelige og attraktive avdrag lån planer. Hver student innrullert i California School of Law vil bli godkjent for et avdrag lån. Undervisningen er belastet av semesteret, ikke året, holde både hovedstol og renter lave.

Barer Godkjenning California State Bar

California School of Law er registrert som et fjernundervisnings Law School med Komiteen Bar Sensorer i staten Bar of California.

I april 2009, Komiteen Bar Sensorer i staten Bar of California utført en fullstendig stedlig tilsyn av California School of Law, inkludert det er bedriftens kontorer, student og forretningsdokumenter, utdanning teknologi og lærere. Komiteen Bar Sensorer har godkjent registreringen av California School of Law som Fjernundervisning Law School.

Nyutdannede av California School of Law motta en Juris Doctor grad, og skaper mange arbeidsplasser som en advokat, jusprofessor, business person, og mer.

Nyutdannede av California School of Law er kvalifisert til å sitte for California State Bar eksamen, og det finnes måter å arbeide som advokat i hver stat.

American Bar Association

Til dags dato har American Bar Association (ABA) ikke godkjent noen online jusstudiet. Dermed er det California School of Law ikke akkreditert av American Bar Association.

Steder

  • Santa Barbara

    California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål