Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

Introduksjon

College For Adult Learning ( CAL ), dannet som en registrert opplæringsorganisasjon (RTO), har gjort en reell forskjell i tusenvis av liv de siste 10 årene. Vår visjon ved College For Adult Learning er sentrert om å skape reelle resultater for studenter. Vi er forpliktet til å hjelpe studentene med å nå sine mål gjennom skreddersydde læringsreiser, engasjerende og bransjerelevant kursinnhold, ekstra studieressurser og verktøy.

Vi har tre veiledende prinsipper som former hvordan vi leverer skreddersydde online kurs til studenter ved College For Adult Learning . Å studere hos oss går utover bare et stykke papir. Med et College For Adult Learning kurs kan du bli inspirert til å forme din egen verden - motta enestående støtte, gjeldende ferdigheter og kunnskap i virkeligheten, og nyt fleksibel læring.

Vi fokuserer på å tilby en unik studentopplevelse, bygge på et støttende online læringsmiljø, 24/7 tilgang til kursinnholdet, slik at du kan gå i ditt eget tempo, og ubegrensede muligheter til å få kontakt med erfarne fagpersoner i bransjen for mentorskap og støtte.

Steder

  • Mitcham

    Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

    Spørsmål