Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Introduksjon

Brunel University London , oppkalt etter Storbritannias innflytelsesrike ingeniør Isambard Kingdom Brunel, har gjennomgående levert akademisk dyktighet siden han åpnet sine dører i 1966. I sine mer enn 50 år med pedagogisk instruksjon har universitetet fått flere utmerkelser og er i dag kåret til 34. i verden for internasjonale utsikter (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Universitetet er stolt av sine anerkjente akademikere, som både utvikler Brunels programmer og leverer sin globalt anerkjente forskning. Disse lærerne forbereder nyutdannede for å belønne karrierer ved å tilby ferdigheter i den virkelige verden til å bruke på arbeidsplassen.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Historie og utdanning

Brunel University London er oppkalt etter en av Storbritannias mest bemerkelsesverdige ingeniører, Isambard Kingdom Brunel. Flere kandidater fra Brunel har blitt ledere i verdens akademisk akademi, innen områder som folkehelseøkonomi og smittsom sykdomskontroll, og innen ingeniørfelt innen industri, sivilingeniør og tjenesteyting og myndigheter.

Universitetet tilstreber konsekvent å oppfylle de akademiske standardene som er fastsatt i UK Quality Code for Higher Education, utgitt av Quality Assurance Agency, som stiller de nasjonale forventningene til at alle britiske institusjoner for høyere utdanning må oppfylle. Universitetets prosesser og prosedyrer oppfyller konsekvent rammeverket for høyere utdanningskvalifikasjoner i England, Wales og Nord-Irland (FHEQ) for å sikre de høye faglige standardene og kvaliteten på utdanning som studenter og nyutdannede har kommet til å forvente.

Hos Brunel studerer du med lidenskapelige akademikere som er respekterte eksperter på sine felt. Disse akademikerne er opptatt av å hjelpe deg med å utvikle de pedagogiske og personlige ferdighetene du trenger for å lykkes etter endt utdanning.

123116_BrunelUniversityLondon.jpg

Forskning

Brunel University London er forpliktet til verdensledende forskning og blander faglig strenghet med behovene til myndigheter, industri og profitt og non-profit sektorer over hele verden - og leverer kreative løsninger på komplekse utfordringer for å gi, økonomisk, kulturell og sosial fordel.

fasiliteter

På Brunels profesjonelle utviklingssenter har studentene tilgang til karriere- og ansettelsesmulighetsressurser, noe som kan hjelpe dem med å utvikle ferdighetene og erfaringene de trenger for å skille seg ut i det internasjonale arbeidsmarkedet.

Du kan få tilgang til Brunels omfattende digitale bibliotek med bøker, artikler og elektroniske ressurser tilgjengelig online hvor som helst og når som helst. Disse ressursene inkluderer videoforelesninger, klasseforum, casestudier og podcast.

Online studie

Brunels online læringsplattform lar deg studere programmet på et tidspunkt og sted som passer planen din og utenfor forpliktelser. Universitetets nettkonferansefunksjon gir deg muligheten til å samhandle med medstudentene dine og har delt tilgang til live video-feeds.

I løpet av studiene vil du ha tilgang til:

 • Engasjerende studiemateriell: Ressursene inkluderer videoforelesninger, case-studier, klasseforum og podcast.
 • Støtte og veiledning: Din dedikerte programveileder vil guide deg gjennom din faglige utvikling under studiene.
 • Din virtuelle campus: Studer hvor som helst og bygg forbindelser med likesinnede fagpersoner over hele kloden.
 • Åpent bibliotek: Studenter online har full tilgang til Brunels ekspansive digitale bibliotek for bøker, artikler og elektroniske ressurser.

Hvorfor velge oss

 • Brunel University London er rangert som et av Storbritannias topp 25 universiteter for nyutdannet lønn.
 • Brunel University London er rangert som 34. i verden for internasjonale utsikter, ifølge Times Higher Education World University Rankings 2020.
 • Brunel utstyrer nyutdannede med praktiske ferdigheter for å håndtere samfunnets utfordringer i global skala og forberede dem med forskningsledet utdanning fra høyt erfarne veiledere.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

Steder
 • London

  Brunel University , UB8 3PH, London

  • London

   London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

   Spørsmål