Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Introduksjon

170230_button_read-more-about-this-school-on-the-schools-site.png

Studer med en trippelkrone akkreditert handelshøyskole

Bayes Business School gir tilgang til forretninger i London og er en inngangsport til personlig og profesjonell transformasjon.

En handelshøyskole med en gullstandard 'triple-crown' akkreditering fra verdens største og mest innflytelsesrike akkrediteringsorganisasjoner for handelshøyskoler, Bayes og programmene i verdensklasse er konsekvent rangert blant de beste i verden.

Med vårt etablerte 50-årige rykte for fortreffelighet innen forretningsforskning og utdanning, tiltrekker vi fremragende akademikere, studenter og bedrifter over hele verden til vårt blomstrende globale samfunn.

Våre fleksible online kurs

Enten du ønsker å utvikle din finansielle ekspertise til det høyeste nivået med en MSc i global finans, eller slippe løs lederskapspotensialet ditt med en global MBA, vil våre fleksible online -kurs gi deg den viktige kunnskapen og ferdighetene du trenger for å maksimere potensialet og øke dine globale karrieremuligheter.

MSc i global finans

Dagens globale finansverden tilbyr et vell av karrieremuligheter, med kontinuerlig etterspørsel etter lyse, smidige og tilpasningsdyktige ansatte.

Vår online MSc i global finans vil gi deg den inngående kunnskapen og analytiske ferdighetene du trenger for å øke dine globale karrieremuligheter og trygt lykkes i dagens raskt skiftende verden av global finans.

Global MBA

Ikke bare flyt med i organisasjonen din - svev.

Vår globale MBA vil posisjonere karrieren din på et høyere plan når du tilegner deg avansert forretningskunnskap, mellommenneskelige og analytiske ferdigheter du trenger for å forhandle, ta dristige forretningsbeslutninger og lede organisasjonen din til å lykkes.

Kurset vil gi deg den viktige kunnskapen og ferdighetene du trenger for å bli en modig og visjonær leder - klar til å takle utfordringene i global virksomhet.

Hvorfor studere med Bayes Business School

 • Ta en mastergrad fra en global ledende handelshøyskole
 • Lær av verdenskjente eksperter og bransjeledere
 • Få spesialistkunnskap og praktiske ferdigheter du umiddelbart kan søke om karrieren din
 • Utvid ditt globale nettverk og karrieremuligheter
 • Studer og lær med fagfolk fra hele verden
 • Studer fleksibelt online
 • Få tilgang til omfattende faglig og praktisk støtte
 • Få tilgang til det samme nivået av strenge akademiske standarder og få den samme kvalifikasjonen som et campusbasert tilsvarende masterprogram
 • Bli med i vårt blomstrende globale samfunn, med over 45 000 fagfolk fra 163 land rundt om i verden, innebygd i alle sektorer

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • London

  106 Bunhill Row, EC1Y 8TZ, London

Spørsmål