Keystone logo
Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Bayes Business School (formely Cass business school)

Introduksjon

Studer med en trippelkrone akkreditert handelshøyskole

Bayes Business School gir tilgang til forretninger i London og er en inngangsport til personlig og profesjonell transformasjon.

En handelshøyskole med en gullstandard 'triple-crown' akkreditering fra verdens største og mest innflytelsesrike akkrediteringsorganisasjoner for handelshøyskoler, Bayes og programmene i verdensklasse er konsekvent rangert blant de beste i verden.

Med vårt etablerte 50-årige rykte for fortreffelighet innen forretningsforskning og utdanning, tiltrekker vi fremragende akademikere, studenter og bedrifter over hele verden til vårt blomstrende globale samfunn.

Våre fleksible online kurs

Enten du ønsker å utvikle din finansielle ekspertise til det høyeste nivået med en MSc i global finans, eller slippe løs lederskapspotensialet ditt med en global MBA, vil våre fleksible online -kurs gi deg den viktige kunnskapen og ferdighetene du trenger for å maksimere potensialet og øke dine globale karrieremuligheter.

MSc i global finans

Dagens globale finansverden tilbyr et vell av karrieremuligheter, med kontinuerlig etterspørsel etter lyse, smidige og tilpasningsdyktige ansatte.

Vår online MSc i global finans vil gi deg den inngående kunnskapen og analytiske ferdighetene du trenger for å øke dine globale karrieremuligheter og trygt lykkes i dagens raskt skiftende verden av global finans.

Global MBA

Ikke bare flyt med i organisasjonen din - svev.

Vår globale MBA vil posisjonere karrieren din på et høyere plan når du tilegner deg avansert forretningskunnskap, mellommenneskelige og analytiske ferdigheter du trenger for å forhandle, ta dristige forretningsbeslutninger og lede organisasjonen din til å lykkes.

Kurset vil gi deg den viktige kunnskapen og ferdighetene du trenger for å bli en modig og visjonær leder - klar til å takle utfordringene i global virksomhet.

Hvorfor studere med Bayes Business School

  • Ta en mastergrad fra en global ledende handelshøyskole
  • Lær av verdenskjente eksperter og bransjeledere
  • Få spesialistkunnskap og praktiske ferdigheter du umiddelbart kan søke om karrieren din
  • Utvid ditt globale nettverk og karrieremuligheter
  • Studer og lær med fagfolk fra hele verden
  • Studer fleksibelt online
  • Få tilgang til omfattende faglig og praktisk støtte
  • Få tilgang til det samme nivået av strenge akademiske standarder og få den samme kvalifikasjonen som et campusbasert tilsvarende masterprogram
  • Bli med i vårt blomstrende globale samfunn, med over 45 000 fagfolk fra 163 land rundt om i verden, innebygd i alle sektorer

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • 106 Bunhill Row, EC1Y 8TZ, London

Spørsmål