Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Introduksjon

Hvem vi er

Yrkesopplæring spiller en kritisk rolle for å skape en sterk økonomi ved å utstyre folk med de ferdighetene de trenger for å lykkes. Gjennom vår RTO (Registrert Opplæringsorganisasjon). ACSE tilbyr arbeidsklare kurs og kvalifikasjoner som bidrar til å bygge Australia økonomi og hjelpe kandidater når sitt potensial ved å utstyre dem med ferdighetene og kan gjøre holdning arbeidsgivere er ute etter. ACSE nærmer mennesker til å nå sitt potensial og skape positiv endring i enkeltpersoner, noe som fører til et bedre samfunn for å leve og jobbe.

Vårt oppdrag

Å forbedre folks liv og samfunn og samfunn der vi lever. gjennom inspirert, nyskapende og førsteklasses kvalitetstrening og opplæring.

Våre verdier

Våre verdier påvirker vår opplæring og utseende og hvordan den leveres, noe som følger med gjennomføringsfrekvensen, veksten i virksomheten og viktigst av alt, forutsatt at vi har stor suksess.

  • Respekt - Uansett er det unikt og verdsatt
  • Integritet - Alltid det riktige
  • Tro - Vi kan gjøre en forskjell

RPL-prosessen

RPL-prosessen kan være en kraftig oppvåknings- og selvtillitstimulerende opplevelse for de som tar for gitt sin kompetanse og går om sine daglige aktiviteter uten å innse verdien av ferdigheter og kunnskaper som ligger til grunn for deres handlinger.

Anerkjennelse er prosessen som din eksisterende ferdigheter, kunnskap og erfaring oppnådd gjennom livet ditt, uansett hvordan de er ervervet, anerkjennes for å oppnå en nasjonalt anerkjent kvalifikasjon eller erklæring om oppnåelse.

For å lese mer, klikk her .

Steder

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Spørsmål