Keystone logo
Aucal Business School

Aucal Business School

Aucal Business School

Introduksjon

Hvem er vi

Aucal, spesialister på nettbasert trening

Som et ubestridelig behov for 18 år siden i det spanske markedet bestemte Manuel González Folgado , en dyktig profesjonell innen det private sikkerhetsområdet og alltid knyttet til utdanningsverdenen, å lage et innovativt og gründeropplæringssystem som ville løse problemet med tilgang til universitetene til alle ungdommer og arbeidstakere som av profesjonelle årsaker, avstand eller som ikke kunne delta på ansikt til ansikt, frustrerte mulighetene for å få en vellykket fremtidig ansettelse.

Dette akademiske opplæringssystemet ville være basert på metodikken for å studere på avstand, i tempoet for hver student, hjemmefra og uten kontinuerlig reise, et system gjennom sin egen online plattform som ville koble fremdrift og kommunikasjon mellom studentene selv og de profesjonelle lærere som har ansvaret for hvert program og på en helt personlig måte.

Slik ble Aucal født .

Aucal er en internasjonal handelshøyskole for høyere utdanning, som ble født i 1999 som en av pionerene innen nettbasert opplæring i Spania, som med forpliktelse og yrke for fremragende forutsetter opplæring av mennesker og bidraget til den profesjonelle utviklingen av hver student, som for tiden blir sitt viktigste oppdrag og kampånd.

Med akademisk dyktighet anerkjent i mange år, og fagpersoner fra forskjellige sektorer med omfattende yrkeserfaring og samfunnsansvar, Aucal Business School alle sine energier på å tilby reelle muligheter for læring og profesjonell utvikling til alle som ønsker å forbedre seg og utvikle seg i dette markedet. veldig kompetent og ofte urettferdig arbeidskraft.

Konsolideringen av Aucal gjenspeiles i de mer enn 35 000 studentene som har stole på metodikken og kvaliteten på programmene over tid, med et tilfredshetsnivå som er høyere enn 98% av alle de som har gått gradene fra forskjellige kurs eller master. og som for øyeblikket er satt inn i arbeidsverdenen.

Ligger i byen Madrid og Zamora, bekrefter Aucal i dette markedet at det er mulig å utvikle seg profesjonelt uten å endre dagens tempo i livet, som allerede er hardt og veldig ofret.

Aucal Business School , et reelt alternativ for din fremtid.

Businessman working and writing notes in office

misjon

Vårt oppdrag er å trene fremtidens fagpersoner og svare på de opplærings- eller spesialiseringsbehov som markedet til enhver tid krever, for å utvide fagpersonellets tekniske profil og deres konkurransekraft.

verdier

Vi baserer aktiviteten vår på innovasjon og fremmer gründerånden . Vi formidler ikke bare kunnskap, men vi ønsker å innarbeide faglige ferdigheter hos studentene våre, slik at de kan få mest mulig ut av dem som eksperter.

kvalitet

Hos Aucal tror vi at det er viktig å lære konsepter, men enda mer hvordan de læres. Derfor tilbyr vi kvalitetsinformasjon basert på dens praktiske anvendelse og er så dynamisk som mulig, slik at det er en effektiv og underholdende læring .

Metodikken vår

Den elektroniske modaliteten tillater fleksibel dedikasjon og læring tilpasset hver elevs behov, i tillegg til å være kompatibel med andre aktiviteter gjennom 24/7-modellen, som du kan få tilgang til plattformen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. .

139032_startup-photos.jpg

Hos Aucal legger vi stor vekt på praktisk opplæring , derfor vil du ikke bare ha teoretisk kunnskap, men også notater fra veilederen som i en tradisjonell klasse, men tilpasset nye teknologier med nåværende multimedia-ressurser for å gi energi til studiet: videoer, voice-overs , videokonferanser, fora, i tillegg til øvelser og praksis som du vil gjennomføre i løpet av kurset for å anvende den lærte kunnskapen.

Du vil alltid ha hjelp av en veileder for å løse tekniske spørsmål du måtte ha, og vil også overvåke den faglige fremgangen din.

Våre lærere har lang undervisning og yrkeserfaring for å holde seg orientert om markedskrav og teknologiske fremskritt.

Hvorfor velge oss?

 • Læringsoptimalisering.
 • Chat-kanaler, fora og meldingstjenester.
 • Multimediainnhold i webformat.
 • Lærere med omfattende faglig og lærerik erfaring.
 • Tilpasset læringstiden og tempoet ditt.
 • Personlige råd.
 • 7x24 tilgang til vår e-læringsplattform.
 • Lærer-veileder og deltakerinteraksjon med hverandre.
 • Oppdatert innhold.
 • Studiemateriell inkludert.

Steder

Steder
 • Getafe

  C/ Emilia Pardo Bazán 1, 28903, , Getafe

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin
 • Zamora

  C/ Postigo de Nuestra Señora 2, 49800, , Zamora

  • Toro

   Toro, Spania

   Spørsmål