Keystone logo
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Introduksjon

Hvorfor Aston?

Bransjepåvirkere studerer ved Aston.

Aston gir en godt avrundet studentopplevelse.

Siden 1947 har Aston University produsert nyutdannede som har gjort en betydelig innvirkning innenfor sin virksomhetssektor. Aston er fokusert på studentopplevelsen. I 2016 viste National Student Survey 89 prosent generell studenttilfredshet med Aston. Sunday Times Good University Guide rangerer Aston blant de 30 beste av 120 britiske universiteter for studenterfaring. Aston-klassene er designet for å la studenter bli med i et mangfoldig, internasjonalt fellesskap av nåværende studenter og alumni. Samtidig skreddersyr Aston online-opplevelsen resultater og utvikling til dine profesjonelle behov.

Aston-kandidater er ønskelig for arbeidsgivere.

Aston-kandidater har en ansettelsesevnevurdering på 82 prosent (Times/Sunday Times University Guide 2017) og rangerer blant de 20 beste i verden for Distance Online MBA (QS University Rankings 2018). Nyutdannede blir med i et godt tilkoblet fellesskap, ettersom 78,8 prosent av Aston-kandidater finner en jobb eller videre studier innen seks måneder etter endt utdanning (Universitetsguide 2017). Aston er et topp 10-universitet i Storbritannia for nyutdannede som oppnår profesjonelle jobber, ifølge undersøkelsen Destinations of Leavers from Higher Education. QS Employability-rangeringer plasserer Aston på topp 20 i Storbritannia for Graduate Employability.

Astons læringsfellesskap er mangfoldig.

Aston rangerer på topp 10 i Storbritannia og på topp 30 for International Outlook. Aston University Online rekrutterer et bredt spekter av profesjonelle elever over hele verden. I tillegg Aston University Online Academics seg på sine felt, med fem QS-stjerner, og de er rangert som nummer to i Storbritannia for Teaching Quality (THE, Teaching Excellence Framework).

Du vet fordelene med å studere ved Aston; ta nå neste steg ved å lære mer om handelshøyskolen vår. Aston University Online tilbyr et mangfoldig utvalg av postgraduate-programmer, inkludert en online MBA fra en trippel-akkreditert Business School.

Rangeringer

Skaper morgendagens ledere, i dag

Aston University Online er rettet mot fagfolk og enkeltpersoner som har etablert seg innenfor sine felt og ønsker å jobbe mot neste steg i karrieren. I mer enn 60 år har Aston høstet respekt og har blitt anerkjent for sin fortreffelighet, inkludert:

 • Guardian University of the Year 2020
 • QS femstjerners rangering for fortreffelighet
 • Seks doktorgradsprogrammer rangert blant de 50 beste i Europa — Eduniversal Best Masters 2016
 • I eksklusive 1 prosent av trippel-akkrediterte handelshøyskoler
 • Business and Management Studies-program i topp 100 — QS verdensrangering etter studier
 • 100 prosent for Research Impact — Research and Excellence Framework
 • En av bare tre handelshøyskoler i Storbritannia som har vunnet Gold Level Small Business Charter Award

Handelshøyskolen skaper karriereklare kandidater som mestrer nødvendige ferdigheter for dagens konkurranseutsatte markedsplass. Ferdigheter som vektlegges inkluderer:

 • Forhandling
 • Kommunikasjon
 • Ledelse
 • Teamarbeid
 • Innovativ tenkning

Med et bredt spekter av moduler og en mangfoldig studentpopulasjon, tilbyr Aston studentene et nettbasert læringsfellesskap. Studentene kan bygge nettverket sitt med jevnaldrende og instruktører mens de nyter bekvemmeligheten av en online grad. Designet for arbeidende profesjonelle og travle voksne elever, kan studentene ta klasser 24/7 når det passer det og fullføre noen grader på så få som to år.

En online grad fra Aston University bærer med seg det samme ryktet for akademisk dyktighet og karriereklart fokus som arbeidsgivere ønsker.

Akkrediteringer

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Aston University, B4 7ET, Birmingham

Spørsmål