Keystone logo
Arizona State University

Arizona State University

Arizona State University

Introduksjon

Arizona State University har utviklet en ny modell for det amerikanske forskningsuniversitetet, og skapt en institusjon som er forpliktet til fortreffelighet, tilgang og innvirkning - New American University. ASUs charter, vedtatt i 2014, er blåkopi av denne transformasjonen.

ASU er et omfattende offentlig forskningsuniversitet, målt ikke etter hvem det ekskluderer, men etter hvem det inkluderer og hvordan de lykkes; fremme forskning og oppdagelse av offentlig verdi; og ta grunnleggende ansvar for den økonomiske, sosiale, kulturelle og generelle helsen til lokalsamfunnene den betjener.

"For at samfunnet vårt skal oppnå sitt ideal, kan det ikke være en ulik fordeling av dets viktigste ressurs - utdanning."

– Michael M. Crow, president, Arizona State University

Den pedagogiske erfaringen ved ASU er en fordypning i en levende-lærende akademisk virksomhet - en tankegang fokusert på innovasjon og entreprenørskap, og et dypt engasjement for å tjene allmennhetens interesse i en tid med raske og komplekse samfunnsendringer. Nasjonalt og internasjonalt anerkjent rangerer ASU konsekvent blant de aller beste i nesten alle kritiske målinger av studentsuksess, resultater av banebrytende forskning og innvirkning i lokalsamfunnene den betjener.

Historie

Den 8. februar 1886 – nesten 30 år før Arizona fikk status som stat – åpnet Territorial Normal School, Arizonas første høyere utdanningsinstitusjon, dørene for 33 studenter i en fire-klasses bygning i Tempe.

Fra en ydmyk begynnelse, og gjennom en rekke navneendringer som førte til en avstemning av folket i 1958 og en seiersmargin på 2-til-1 for avansementet til Arizona State College til Arizona State University , har ASUs bane over flere hundre år ført til det blir anerkjent som det "mest innovative" universitetet i landet av US News & World Report - seks år på rad.

Statistikk

 • Mer enn 61 600 studenter søkte som innkommende førsteårsstudenter til ASU for høsten 2021-semesteret.
 • Mer enn to tredjedeler av førsteårsstudenter tatt opp høsten 2021 hadde uvektet GPA på 3,42 og over.
 • 89 % av ASU-studentene mottok et visst nivå av økonomisk bistand høsten 2020.
 • 33 % av ASU-studentene mottok Pell Grants høsten 2020.

Adgang

For høsten 2021 campus fordypning, tjente 80% av førsteårsstudentene som er innbyggere i Arizona et av ASUs beste akademiske stipender samlet kalt New American University Scholarships.

Den mest mangfoldige klassen noensinne, 46 % av ASUs innkommende førsteårsstudenter høsten 2021 kom fra minoritetsbakgrunn.

Som gjenspeiler ASUs forpliktelse til tilgang til høyere utdanning, er 30 % av ASUs studentmasse førstegenerasjons studenter.

ASU rangerer nr. 1 blant statens offentlige universiteter for sin oppbevaringsgrad på 86,2 % av førsteårsstudenter.

Studenter i Barrett, The Honours College ved ASU gjennomsnitt en vektet GPA på videregående skole på 4,29. Syttitre prosent av de nesten 1100 nasjonale stipendiatene som er påmeldt ved ASU er Barrett-studenter, inkludert 402 National Merit Finalists og 392 mottakere av College Board Recognition Program for studenter som er afroamerikanske eller svarte, latinamerikanske eller latinamerikanske, urfolk, eller som deltar skole i et landlig område eller en liten by.

Akademikere

ASU tilbyr mer enn 400 akademiske bachelorprogrammer og hovedfag ledet av ekspertfakultet i høyt rangerte høyskoler og skoler.

Gjennom mer enn 450 graduate degree-programmer og sertifikater jobber ASU master- og doktorgradsstudenter direkte med landets fremste forskere.

US News & World Report rangerer 86 ASU-gradsprogrammer blant de 25 beste i landet, inkludert 39 programmer rangert i landets topp 10.

ASU er rangert topp 10 nasjonalt for beste online bachelorprogrammer av US News & World Report. Det tilbyr nesten 300 online grad- og sertifikatprogrammer undervist av det prisbelønte ASU-fakultetet.

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  Steder
  • Central City

   411 N Central Ave, Ste 750, 85281, Central City

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram
  • Arizona City

   4701 W Thunderbird Rd, Glendale, AZ 85306, United States, 85123, Arizona City

   • Tempe

    University Center, 411 N Central Ave, Phoenix, AZ 85004, USA, 85004, Tempe

    Spørsmål