Keystone logo
ARC Academy

ARC Academy

ARC Academy

Introduksjon

ARC Academy er i forkant av å pleie talent innen det dynamiske feltet spillutvikling. Vårt oppdrag er å gi studenter mulighet til å låse opp og utvide potensialet sitt innenfor den kreative spillindustrien. På ARC Academy får studentene uvurderlig kunnskap og ferdigheter, knytter nye forbindelser, samhandler med erfarne fagfolk fra ledende spillstudioer og forbedrer porteføljene deres. Læreplanen vår er utformet med et praktisk fokus, som sikrer at den er i tråd med gjeldende standarder for spillindustrien.

Studentene fordyper seg i et omfattende læringsmiljø, og mestrer det viktigste for fremtidige karrierer innen spilldesign, konseptkunst, 3D-kunst og spillprogrammering. Kulminasjonen av ARC-opplevelsen er et praktisk prosjekt: å lage et videospill. Dette samarbeidet samler 2D & 3D-artister, spilldesignere og programmerere, alt under veiledning av erfarne mentorer. Sammen lager de debutspillet sitt ved å bruke ferdighetene og kunnskapen de har tilegnet seg gjennom studiene ved ARC Academy.

Hvorfor ARC?

84 % av våre vellykkede kandidater starter karrieren i spill- og kreative næringer.

ARC Academy er et sted hvor studentene tilegner seg verdifull kunnskap og ferdigheter, knytter nye forbindelser, møter fagfolk fra spillstudioer og bygger porteføljer.

Kom til Bulgaria for å studere spillutvikler og film! Finn ut mer informasjon om internasjonale studenter.

aspirasjon

Vi streber etter å lykkes, å skape, å innovere, og viktigst av alt – å oppnå lykke i livet. Å bygge en karriere i det kreative feltet er tilfredsstillende på så mange nivåer, og det bidrar enormt til lykkefaktoren. ARC Academy er her for å hjelpe studenter med å styre sine ambisjoner mot en vei til profesjonell og personlig tilfredshet.

Ansvar

Tid er den mest dyrebare varen hver enkelt av oss kan ha. Grunnleggerne av ARC Academy er fremfor alt foreldre. Foreldre som også har opplevd frustrasjonen ved å vite at deres barns tid blir bortkastet av en ubrukelig eller utdatert akademisk læreplan. Dette er grunnen til at ARC Academy tar tiden studentene investerer i læring på alvor, og vi begynner hver skoledag med en dyp bevissthet om ansvaret vi bærer overfor barna våre.

kreativitet

Det mest mirakuløse aspektet ved kreativitet er evnen til å reise bilder og fortellinger ut av tilsynelatende ingenting. Å bli inspirert og for at den inspirasjonen skal føre til noe – underholdning, design, spill, you name it. Kreativitet og fantasi er kjernen i alt ARC Academy står for. Alt folk trenger er et utløp for å uttrykke sine ideer. Vi lærer ferdighetene som gjør det mulig å utløse det kreative potensialet til elevene våre. Fantasien vår sover aldri hvis vi beskytter og mater dem riktig.

Beliefs

Vi tror at det å bringe virksomheter og utdanning sammen for å bidra til å pleie fremtidige ledere er et mål verdt å investere i.

Vi tror at bedrifter ikke kan vokse uten en kvalifisert arbeidsstyrke, og hvis virksomheten ikke vokste, ville det ikke vært høyt betalte jobber som ville tvinge unge mennesker til å bli i landet sitt. Det er en ond sirkel som vi er på oppdrag å bryte.

akkreditering

Studenter som fullfører kursene våre vil motta et statsanerkjent "Sertifikat for ferdighet" og et sertifikat fra ARC Academy. Disse dokumentene er anerkjent av spillstudioer og bekrefter ferdighetene til akademikandidater, noe som gjør dem i stand til å utvikle en profesjonell karriere og være trygge på sitt valgte felt.

Opptak

Søknadsprosessen for ARC Academy for studieåret 2024/2025 åpner 1. november 2023. Søkere som ønsker å studere ved Akademiet kan sende inn søknadene sine under tidlig eller vanlig inntak.

ARC Academy Tidlig opptak til 31. mars

Kandidater som sender inn dokumentene sine innen 31. mars, for skjemaet på campus eller fjernundervisning, vil delta i ARC Academy Preliminary Course gratis.

Det vil bli holdt over tre måneder (fra 25.04. til 4.07.), og timene vil være online. Hver uke vil deltakerne motta oppgaver og tilbakemeldinger fra foreleserne. De vil også få muligheten til å møte noen av sine fremtidige kolleger.

Studenter som aksepteres i løpet av den tidlige søknadsperioden og bestått kurset vil få ny kunnskap, forbedre ferdighetene sine og lettere kunne tilpasse seg læringsmiljøet i oktober.

Tidlig opptak Bli med på forkurs for studieåret 2024/2025

På ARC Academy tror vi på talentet til unge mennesker og streber etter å utvikle det og gjøre det til et drømmeyrke. Læreplanene våre er utviklet i henhold til beste praksis fra spill- og filmindustrien, og våre forelesere er velprøvde fagpersoner innen disse feltene. Over 84 % av studentene som har uteksaminert fra akademiet til dags dato har funnet sitt arbeidssted i spill- og underholdningsindustrien .

ARC Academy opplæringen er dynamisk og praktisk. I løpet av 4 semestre lærer du nødvendig programvare og jobber med praktiske prosjekter – individuelt og i gruppe – relatert til ett av fem områder: Spilldesign, Konseptkunst, 3D-kunst og Spillprogrammering.

Fordeler med tidlig påføring:

  • Lære og forbedre grunnleggende ferdigheter
  • Kjennskap til grensesnittet og funksjonaliteten til kjerneprogramvaren
  • Bli kjent med noen av foredragsholderne på det toårige programmet
  • Få tilbakemeldinger fra fagfolk på feltet
  • Nettverk med fremtidige klassekamerater
  • Enklere tilpasning til læringsmiljøet
  • Tillegg: Deltakelse i en personlig masterclass i mai, sammen med studenter ved Akademiet

Flere detaljer om tidlig søknad

Søk innen 31. mars 2024, og bli med på vårt forkurs for studieåret 2024/2025. Å søke tidlig gir deg muligheten til å bli kjent med metodikken og dynamikken i programmene våre før skoleåret starter. Du vil møte noen av fakultetet som vil gi deg konkrete oppgaver og tilbakemeldinger. Du vil bli kjent med hovedprogramvaren som brukes i de respektive feltene (Photoshop, Blender, etc.) Dette vil tillate deg å starte studiene ved ARC Academy mer forberedt og selvsikker.

Prosedyrer for å søke om våre programmer på campus og fjernundervisning

For å komme til opptak hos oss, må du gå gjennom følgende trinn:

Trinn 1: Søknadsskjema

Legg ved CV, lenke til porteføljen din og følgebrev. Fyll ut alle feltene og legg ved nødvendige filer/lenker. Søknaden inneholder personopplysninger, CV, portefølje og motivasjon for å studere ved Akademiet. Du bør også legge ved sertifikatet for engelskkunnskaper*.

*Du kan bevise nivået ditt gjennom et sertifikat, et språkskolediplom eller en test ved ARC Academy . Aksepterte sertifikater er TOEFL, IELTS, Cambridge English Qualifications eksamen og PTE (Pearson Test of English)

Når søknaden er sendt inn, vil ARC Academy teamet sende deg en e-post for å bekrefte at søknaden er mottatt, og du vil kunne velge en plass for et intervju.

Trinn 2: Intervju

Intervjuet er din sjanse til å presentere deg selv som en kvalitetskandidat for ARC Academy . Vi vil gå gjennom din søknad og praktiske oppgaveresultater. Vi snakker om motivasjonen din for å lære og hvordan du ser på deg selv som artist/spilldesigner/spillprogrammerer. Du vil kunne utdype nøkkelpunktene i søknaden din, og vi vil svare på alle spørsmål om læringsreisen din ved ARC.

Trinn 3: Praktisk oppgave

Som et siste trinn vil du få en oppgave med spesifikke betingelser, avhengig av hvilket program du har valgt. Du må fullføre oppgaven innen en tidsramme fastsatt av opptaksteamet.

Stipend og finansiering

Hvis du er interessert i å studere spilldesign, konseptkunst, 3D-kunst eller spillprogrammering, enten på campus eller fjernundervisning, gir ARC Academy stipend for å studere med spillstudioer.

I år vil vi ha tre stipendkonkurranser, som vil være verdt 30 % av undervisningen .

Spørsmål