Keystone logo
American University Online

American University Online

American University Online

Introduksjon

Ved American University fokuserer våre smarte, lidenskapelige og engasjerte studenter og fakultetet kunnskapen sin for å skape meningsfull endring. Våre styrker innen internasjonal tjeneste og offentlige anliggender inspirerer vår følelse av sosialt ansvar og en dedikasjon til kulturelt og intellektuelt mangfold. Vi er definert av vårt globale perspektiv, praktiske idealisme og en dedikasjon til offentlig tjeneste.

American University er et privat, høyskolesentrert forskningsuniversitet som ligger i landets hovedstad. Det ble chartret av USAs kongress i 1893 for å bygge offentlig tjeneste, og er nå hjemsted for et prestisjefylt fakultet, gjesteforelesere og besøkende verdensledere som er innflytelsesrike utøvere og fremtredende tankeledere.

Bli med oss og skape nye muligheter for deg selv mens du er med på å skape en bedre verden. Bli en del av nettverket av ambisiøse prestere, medfølende ledere og sosialt bevisste borgere ved American University.

American University ble anerkjent av Princeton Review, Best Colleges 2022, med tittelen College Gets High Marks og rangerte følgende:

  • #79 Beste nasjonale skole — US News & World Report, American's Best Colleges 2022
  • #91 Best Value School — US News & World Report, American's Best Colleges 2022

Online programmer


Studenterfaring på nett

American University Online programmene leveres i et format som er praktisk, fleksibelt og bærbart. Som på campus snakker studentene om kursene sine og aktuelle problemer med klassekamerater, stiller spørsmål til lærere og leverer inn oppgaver, men det hele gjøres via e-post, diskusjonstavler, direktemeldinger og mer.

Nettkurs ved American University er like strenge og utfordrende som deres motparter på campus og undervist av de samme tilknyttede fakultetsmedlemmene, innflytelsesrike gjesteforelesere og fremtredende forelesere. Samhandling og kommunikasjon med instruktører og medstudenter er viktige komponenter i programmene og akademisk suksess.

Nettstudenter har tilgang til mange støtteressurser, inkludert orientering om nye studenter, en 24x7 helpdesk for tekniske problemer, en studenttjenestekoordinator, økonomisk støtterådgivere og mer.

Steder

  • Washington

    4400 Massachusetts Avenue, 20016, Washington

    Spørsmål