Keystone logo
Alvernia University Online

Alvernia University Online

Alvernia University Online

Introduksjon

Ved Alvernia University er vi forpliktet til å gi studentene våre en rimelig online utdanning av høy kvalitet med individuell oppmerksomhet fra et lite, privat universitet.

Våre nettprogrammer gir deg fleksibilitet til å lære i ditt eget tempo på et sted som er praktisk for deg. Vårt fremragende fakultet gir erfaring fra den virkelige verden til klasserommet online, noe som betyr at du vil motta en relevant utdanning som umiddelbart gjelder for din karriere.

Gjennom Alvernias nettstudier vil du få utdanning av høy kvalitet i et praktisk format. Med engasjerte professorer som bringer erfaring fra den virkelige verden til online klasserom, vil du være forberedt på å lykkes. Vi innlemmer etikk, prinsipper og sosial rettferdighet i læreplanene våre for å hjelpe deg å utmerke deg som en ekstraordinær profesjonell.

Fakultetet vårt er dedikert til din suksess, og de har omfattende erfaring fra den virkelige verden innen sine respektive felt. Du har også fleksibilitet til å studere i ditt eget tempo på et sted som er praktisk for deg.

Som Alvernia online-student har du tilgang til en rekke ressurser. Handle etter lærebøker, klassemateriell og til og med Alvernia-klær gjennom vår online bokhandel. Du kan dra nytte av vårt elektroniske bibliotek, der du får tilgang til e-bøker, elektroniske tidsskriftstitler og forskningsguider. Du vil også kunne bruke kontoret for karriereutvikling, som du kan sende via e-post for å få hjelp med CV- og følgebrevomtaler, karriereplanlegging og jobbsøking.

På Alvernia vil du ikke gå deg vill i blandingen som student på nettet. Du blir en del av et samfunn som jobber sammen for å gjøre verden til et bedre sted.

Steder

  • Saint Bernardine Street,400, 19607, Reading

Spørsmål