Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Introduksjon

På nett. Aldri fjernt.

Vi utdanner gjennom en unik online-tilnærming, som gir 1-til-1 virtuell undervisning og veiledning. Vi fokuserer på områdene transpersonlig psykologi, bevissthetstudier, åndelighet og anvendelse av transpersonelle prinsipper i faglig, faglig og personlig utvikling. Vi samarbeider med International Transpersonal Association og det vitenskapelige og medisinske nettverket for å levere en helhetlig og integrert læringsopplevelse til det bredest mulige publikum.

Vårt 100% nettbaserte mastergradsprogram, som starter årlig i september, samler mennesker fra hele verden som jobber på forskjellige profesjonelle arenaer. Vårt internasjonale læringsfellesskap inkluderer trenere, terapeuter og rådgivere, samt helse- og utdanningspersonell og folk fra mange andre profesjoner.

Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust er en ideell organisasjon grunnlagt av professor (Brian) Les Lancaster og Dr. Jessica Bockler. Professor Lancaster er emeritusprofessor i transpersonlig psykologi ved Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannia; Associated Distinguished Professor of Integral and Transpersonal Psychology ved California Institute of Integral Studies; og æresforsker ved Center for Jewish Studies ved Manchester University. Han er for tiden styremedlem i Association for Transpersonal Psychology og har tidligere vært styreleder for Transpersonal Psychology-seksjonen i British Psychological Society og president i International Transpersonal Association. I tillegg til en rekke artikler og kapitler i kollegers bøker, inkluderer professor Lancasters publiserte arbeider: Mind, Brain and Human Potential, vinner av en pris for beste bok i Scientific and Medical Network; Essensen av Kabbalah; og, tilnærminger til bevissthet: ekteskapet mellom vitenskap og mystikk.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr.Jessica Bockler er en Applied Theatre Practitioner og en transpersonell psykolog. Hun har doktorgrad i psykologi fra Liverpool John Moores University. I sin undersøkelse utforsket hun 'Theatre as Transformative Practice', undersøker skuespillerens håndverk som et kjøretøy for (trans) personlig vekst og utvikling. Dr. Bockler er også en sesamutøver, utdannet i bruk av historie, drama og movmeent som et kjøretøy for å jobbe med sjelen. Hun er direktør for kreative alternativer, en kunst- og psykisk helsetjeneste som opererer i Merseyside, Storbritannia, og hennes forskningsinteresser omfatter kroppsdyktik og somatispsykologi, kreativ konfliktløsning, jungisk psykologi og rituell psykologi.

Les og Jessica er dypt involvert i alle aspekter av undervisning og læring på Alef Trust . De lærer hvert enkelt element i MSc-programmet, og de kildes de mest fremtredende fakultetets medlemmer for å lede bestemte moduler.

Vi har et virkelig globalt samfunn av studenter, veiledere og studenter. Studentene bruker læringen sin på alle livsområder, inkludert terapeutiske, miljømessige, sosiale, forretningsmessige og personlige utviklingskontekster. Vi tilbyr også åpne læringsmuligheter til mennesker rundt om i verden som ønsker å studere rent for personlig berikelse. Våre åpne elever har tilgang til de samme høykvalitetsressursene som våre studenter og de utgjør en integrert del av læringsfellesskapet vårt. Vi inviterer deg hjertelig til å bli med i vårt samfunn med transformasjonselever. Nick Theo, vår programleder og registrator vil gjerne snakke med deg om alternativene dine for å bli medlem av MSc-programmet.

Visumkrav

Siden Alef Trust sin MSc in Consciousness, Spirituality and Transpersonal Psychology er fullstendig online, er det ingen krav for reise, og derfor er det ikke nødvendig med visum. I tillegg kan ikke Alef Trust tilby visum til noen av våre studenter.

Studentuttalelser

Steder

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Spørsmål