Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
AILIT

AILIT

AILIT

Introduksjon

Styrke morgendagens ledere, i dag!

Få fart på karrieren din med AILIT Online Certificate Programs.

Hvis du vil oppnå en høyere stilling i ditt firma eller starte en egen virksomhet, er våre akkrediterte online virksomhetssertifikatprogrammer her for å hjelpe deg på din søken etter suksess.

American Institute of Leadership, Innovation and Technology ( AILIT ) har inngått samarbeid med en rekke verdensledende forretnings- og IT-eksperter på forskjellige områder for å gi deg opplæringsressurser på nettet, i motsetning til andre.

Vi oppdaterer kontinuerlig kursene våre og samarbeider med fagpersoner i bransjen for å støtte deg og gi deg tilgang til alt du trenger for å få fart på karrieren din.

Akkrediterte sertifiseringsprogrammer online

Vi vil sørge for at du utvikler deg raskt og lærer nye ferdigheter mer effektivt enn noen gang før uten å måtte forstyrre arbeidsdagen din.

Online sertifikatkurs for å oppgradere ferdighetene dine på C-nivå

Gjør steget opp til seniorroller med lederopplæringsprogrammer og online sertifikatkurs som sikrer at du er et skritt foran jevnaldrende når det betyr mest.

Fleksibel tilnærming til online sertifiseringsklasser

Få tilgang til våre online sertifiseringsklasser hvor som helst og når du foretrekker det. Vi vil tilpasse deg dine behov og sikre at du alltid er et skritt foran.

Få fart på karrieren din med akkreditert online opplæring

Det første trinnet for å lykkes er å ha en sterk vilje, og det andre er å finne en god lærer. Finn ut hva som driver deg, og overlate resten til professorene våre.

E-sertifikater for neste generasjons ledere

Å delta på våre online sertifikatklasser vil hjelpe deg med å skaffe deg beviste ledelsesteknikker for å ta virksomheten din til neste nivå.

Hva som gjør AILIT online sertifikater unike

Enten det er forbedring av lagdynamikk, komplekse forhandlinger eller din egen karriereutvikling, vil våre akkrediterte online sertifikatkurs tillate deg å nå dine mål på kort tid.

Vårt oppdrag

American Institute of Leadership, Innovation, and Technology ( AILIT ) misjon er å styrke ledere ved hjelp av kunnskap, innovasjon og akademisk fortreffelighet.

Vi utvikler og inngår partnerskap med førsteklasses institusjoner for å ytterligere forbedre utdanningsopplevelsene til studenter og samfunnet vårt.

Vår visjon

Vår visjon er å tilby rask, omfattende online opplæring som gjør det mulig for forretningsfolk, ledere og ledere å lære seg nye ferdigheter hvor som helst i verden.

Ved å tilby høyt tilgjengelig ekspertinnhold, gir vi deg kontroll over din egen opplæring og profesjonelle utvikling som aldri før.

Våre verdier

Integritet: Våre fakultetsmedlemmer utviklet et online opplæringsprogram for å sikre at alt vi leverer er av høyeste kvalitet og at de nyeste standardene blir respektert.

Tilgjengelighet: Våre nettbaserte opplæringsressurser er åpne for alle som ønsker å utvide sine profesjonelle ferdigheter og oppnå umiddelbar suksess.

153870_pexels-photo-5198249.jpeg

AILIT Online-fordelen

  • Vi tilpasset vår tilnærming til online opplæring for å sikre at du har tilgang til alt du trenger for å forbedre karrieren din. Din profesjonelle utvikling er vår høyeste prioritet.
  • Gjennom vårt online opplæringsprogram kan du lære nye ferdigheter uten å forstyrre din eksisterende tidsplan eller forsømme dine personlige behov.
  • Den raske livsstilen i det moderne samfunnet krever en fleksibel og tilpasningsdyktig tilnærming til læring, og det er akkurat det vi er klare til å tilby deg.

Vårt fakultet

AILIT ble en realitet takket være våre lojale profesjonelle fakultetsutdannere, samt bedriftsledere og eksperter som bestemte seg for å delta i vår visjon og tillate oss å lage et av de beste online opplæringsprogrammene som for øyeblikket eksisterer.

Steder

  • Miami

    333 Southeast 2nd ave suite 2000, 33131, Miami

    Spørsmål