Keystone logo
© Tufigno Photo Services
Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Advenio eAcademy

Introduksjon

Marsaxlokk village harbor of Malta, illuminated by sunset light

Advenio eAcademy ble etablert i 2013 og er en høyere utdanningsinstitusjon (HEI) basert på Malta (MFHEA lisensnummer: 2013-FHI-0006) som henvender seg til en internasjonal klientell av kresne leverandører og lærere av utdanningstjenester.

Advenio eAcademy er en høyere utdanningsinstitusjon (HEI) basert på Malta, (MFHEA lisensnummer: 2013-FHI-0006) som henvender seg til en internasjonal klientell av kresne leverandører og lærere av utdanningstjenester. Det gir muligheten for deltakende utdanningsinstitusjoner og opplæringsorganisasjoner til å gå utover begrensningene for fysiske lokaler. Det lar dem omfavne en virtuell campus som gjør det mulig å utvikle og distribuere toppmoderne utdannings- og opplæringsprogrammer som virkelig gir studentene merverdi.

Advenio eAcademy er den første høyere utdanningsinstitusjonen (HEI) på Malta lisensiert av Malta Further and Higher Education Authority (MFHEA), som tilbyr online-sertifiserte kurs. E-læringsplattformen som brukes, er den prisbelønte EBLearn-løsningen utviklet og vedlikeholdt av E-Business Systems, webløsningsdelen av AllSecure Ltd. EBLearn tilbyr ressursbiblioteker, audiovisuelle og videopresentasjoner, forum- og wiki-muligheter, og integrerer video konferansefasiliteter for å tillate en-til-en eller en-til-mange coaching eller opplæringsøkter.

EBLearn-plattformen gir en virtuell campus som muliggjør utvikling og distribusjon av toppmoderne utdannings- og opplæringsprogrammer som virkelig gir verdi til studentene og interessentene. Kritisk til suksessen til Advenio eAcademy er den student-sentriske tilnærmingen som ble benyttet i all sin virksomhet. Den drives av et team av fagpersoner som er fast bestemt på å utnytte teknologi og partnernettverk for å utvikle og levere toppkvalitetsprogrammer kostnads og tid effektivt, noe som sikrer studentene merverdi. Siden starten har Advenio eAcademy hatt en oversikt over internasjonalt samarbeid for å søke beste praksis innen læring.

Valletta, Malta - The traditional houses and walls of Valletta, the capital city of Malta on an early summer morning before sunrise with clear blue sky

De siste par årene har Advenio eAcademy etablert strategiske samarbeid og partnerskap med sentrale interessenter som Malta Communications Authority, Malta Institute for Professional Photographers, SOS Malta og TradeMalta for å utvikle og levere online utdanning av høy kvalitet. Advenio eAcademy fortsetter å søke lokale og internasjonale partnerskap for samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner og kommersielle partnere som søker å utnytte og utnytte Advenio eAcademy

Akkreditering og sertifisering

Kursene som tilbys av Advenio eAcadeny anses av Maltas videreutdannings- og høyere utdanningsmyndighet på Malta som tilsvarer Maltas kvalifikasjonsrammeverk under det europeiske kvalifikasjonsrammeverket. Malta Qualifications Framework (MQF) hjelper med å gjøre det maltesiske kvalifikasjonssystemet lettere å forstå og gjennomgå, og mer gjennomsiktig på nasjonalt og internasjonalt nivå. Dette er også et referanseverktøy som hjelper til med å beskrive og sammenligne både nasjonale og utenlandske kvalifikasjoner for å fremme kvalitet, gjennomsiktighet og mobilitet av kvalifikasjoner i alle typer utdanning.

Det er hovedsakelig referert til European Qualifications Framework (EQF) så vel som til andre ikke-europeiske kvalifikasjonsrammer. Referansenivåene gjør det lettere å forstå hva en elev med en kvalifisering relatert til Malta Qualifications Framework vet, forstår og er i stand til å gjøre.

Advenio eAcademy kurs er også EU anerkjent gjennom ECTS studiepoeng tildelt hvert kurs. Akkreditering av kurset gir kvalitetssikring og anerkjennelse av kurset i EU.

MFHEA fungerer som megler mellom regjeringen og relevante høyere utdanningsinstitusjoner og har med suksess etablert en strukturert dialog gjennom en serie regelmessige konsultasjoner med alle interessenter for å ta imot forslag, anbefalinger og adressere bekymringer for sektoren. Disse vil tjene som innspill til utvikling av nasjonale strategier.

Studiepoeng fungerer som en kvalitetssikringspolicy som etablerer et referansepunkt for anerkjennelse og aktelse. Anerkjennelse av studiepoeng gjør det mulig for elever å få anerkjennelse av læringsutbytte oppnådd i forskjellige land uten behov for ny vurdering.

ECTS er et kredittsystem basert på læringsprestasjonene og arbeidsmengden til et kurs, studentene kan overføre sine ECTS-studiepoeng fra ett universitet til et annet, slik at de legges sammen for å bidra til individets studieprogram eller opplæring. Derfor vil arbeidsgivere ha et tydeligere bilde av studentens prestasjoner innen nasjonale og europeiske kvalifikasjonsrammer etter fremvisning av det akkrediterte sertifikatet.

E-Learning Platform - eB-Learn

Siden 2003 har E-Business Systems på Malta jobbet med utvikling og forbedring av sin e-læringsplattform, EBLearn. Denne plattformen gir en veldig brukervennlig tilnærming til blandet læring. Det muliggjør sømløs integrering av de tradisjonelle klasseromsmiljøene med de mer moderne online variasjonene. Systemet gir full fleksibilitet for studentregistrering, noe som er spesielt attraktivt for interne læringsmiljøer. På denne måten kan studentene melde seg på per program, som vil omfatte et antall kurs hver med et antall moduler i hvert kurs. Eller de kan velge å melde seg på et individuelt kurs i et program, eller de kan også velge å melde seg på bestemte moduler innenfor individuelle kurs i et program. EBLearn ble vinneren av Malta Communications Authority nasjonale e-Biz Award 2011 for beste bruk av teknologi innen utdanning og opplæring. EBLearn er forskjellig fra de fleste e-læringsapplikasjoner på markedet, siden det kan tilpasses og inkluderer omfattende fasiliteter for egenlæring eller gruppelæring i systemet, som kan settes til å passe best til læringsstilen og læringsmetodikken til den aktuelle institusjonen. . EBLearn er en nøkkelferdig løsning for organisasjoner som søker moderne løsninger for å forbedre læreropplevelsen til deltakerne. EBLearn tilbys på en software-as-a-løsning (SaaS) basis, noe som betyr at kunder ikke trenger å investere i maskinvare eller i tekniske supportteam for å kjøre systemet. Dette sikrer en strammere kontroll over forbruket og en mer kostnadseffektiv ressursbruk. Innovasjoner og fordeler med tilbudet De innovative aspektene kan oppsummeres som følger:

• Full fleksibilitet i design og utvikling av innholdsmateriale for tradisjonelle klasseromsbaserte kurs, for blandede læringskurs (inkludert en blanding av online interaktive eller forhåndsinnspilte audiovisuelle klasser og tradisjonelle klasseromsklasser) eller for online-kurs (som bare inkluderer dokument- og audiovisuelt materiale som er tilgjengelig online).

• Full fleksibilitet i driften av systemet, ettersom det tilbys på SaaS-basis, noe som gir rask skalerbarhet og sterk forretningskontinuitet og sikkerhetskopieringsløsninger for katastrofe.

• Full fleksibilitet i ledelsen av programmene med kraftige kursadministrasjonsverktøy tilgjengelig for administratorer for å gjøre det mulig for dem å bruke EBLearn-systemdata for å opptre proaktivt for å forbedre den samlede studentdeltagelsen og fullføringsgraden. EBLearn støtter samarbeidslæring, online veiledning / veiledning, virtuell assistanse, online vurdering og intelligent dokumenthåndtering. EBLearn-plattformen skiller seg fra de fleste e-læringsapplikasjoner på markedet, siden den er svært tilpassbar og inkluderer omfattende fasiliteter for selvlæring eller gruppelæring i systemet. Disse kan settes slik at de passer best til læringsstilen og læringsmetodikken til den aktuelle institusjonen.

De innovative aspektene kan oppsummeres som følger:

• Full fleksibilitet i design og utvikling av innholdsmateriale;

• Full fleksibilitet i driften av systemet ettersom det tilbys på SaaS-basis, noe som gir rask skalerbarhet og sterk forretningskontinuitet og sikkerhetskopiløsninger for katastrofegjenoppretting;

• Full fleksibilitet i ledelsen av programmene med kraftige kursadministrasjonsverktøy tilgjengelig for administratorer for å gjøre det mulig for dem å bruke systemdata til å handle proaktivt for å forbedre det samlede studentkurset.

160746_Eblearn.JPG

Steder

  • Malta Online

    33/4 Abate Rigord Street, Ta Xbiex,, XBX 1128, Malta Online

Spørsmål