Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

Introduksjon

AcadGild Er en opplæring av teknologiopplæring, grunnlagt av IT-bransjepersonell fra IIT / IIM. Vi tar sikte på å skape et økosystem for ferdighetsutvikling, hvor folk kan lære av mentorer og fra hverandre.

Vår tro

Vi tror at programvareutvikling krever høyt spesialiserte ferdigheter, best lært med veiledning fra erfarne utøvere. Online videoer eller klasseromsformater er dårlige erstatninger for å bygge virkelige prosjekter ved hjelp av en dedikert mentor.

Vår visjon

Å undervise i praktisk arbeidsklare programmeringsferdigheter globalt i små grupper på 3-5 studenter ved hjelp av industrieksperter.

Vår misjon

Vårt oppdrag er å bringe tilgjengelig, rimelig, engasjerende og svært effektiv kvalitetsutdanning til verden. Vi mener at høyere utdanning er en grunnleggende menneskerettighet, og vi søker å gi våre studenter mulighet til å fremme sin utdanning og karriere.

Hvordan det fungerer

  • 24x7 TEKNISK STØTTE
  • KONTINUERT MENTORING OG GUIDANCE

Bli oppmerksom

Å registrere deg i løpet av ditt valg er veldig enkelt. Bare skriv inn dine grunnleggende detaljer, velg en betalingsplan, foreta en betaling, og du er klar til å starte.

START DITT SESSIONER

Hvert kurs har et fast antall timer og et forhåndsinnstilt antall mentormøter hver uke.

Begynn arbeidet på dine prosjekter

På dette punktet drar du inn i de praktiske aspektene av hva du lærer og får praktisk erfaring gjennom å jobbe med prosjekter.

FÅ EN BONUS VEK AV JOBBBEREDNING

Du har nå ferdighetene, men du må overbevise potensielle arbeidsgivere om at du er perfekt kandidat.

MOTTATT VELDIG FORBEHANDLET ACCOLADES

Dette er når du ser fruktene av arbeidet ditt. Du har gjort mye hardt arbeid for å fullføre kurset, og du har til og med en prosjektportefølje å vise frem.

Steder

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Spørsmål