Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Online Foundation Year programmer (Forkurs) Programmer i Tekstildesign i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

1 Online Forkurs Programmer i Tekstildesign i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

overview

Studier i tekstildesign kan presentere personer med bred eksponering for tekstiler og tekstilfelt, men kan også gi fokusert instruksjon i strikking, veving eller teknikker som er jordet i teknologi. Studentene kan finne grunnleggende undervisning i stoffidentifikasjon, tekstilutskrift og produksjon.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En stiftelse året er en skolastisk program som gir studentene mulighet til å bli kjent med college liv og universitet kurs. Ved å forberede studentene på forventninger om høyere utdanning, kan foundation år hjelpe elevene til å bli mer vellykket i sin akademiske karriere.

read_more

filters

 • Forkurs
 • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Designfag
 • Tekstildesign
fields_of_study
 • Designfag (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study