Keystone logo

2 Online Etterutdanningsvitnemål Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • Etterutdanningsvitnemål
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Samfunnsvitenskap
  • Utviklingsstudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Online Etterutdanningsvitnemål Programmer i Samfunnsvitenskap Utviklingsstudier

Utviklingsstudier ofte tar sikte på å forberede studentene til å utføre en dyp undersøkelse av den tredje verden. For å oppnå dette, kan et faglig program i denne disiplinen engasjere med en rekke problemer mot utviklingsøkonomier og samfunn.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

En videreutdanning sertifikat er en relativt kort pedagogisk program som kan være tjent med studenter som allerede har en knytte eller bachelorgrad. Ved å fullføre dette faglig program, studentene forbedre sine spesialiserte kunnskaper, og de kan være i stand til å tjene mer penger i sine valgte karrierer.