Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Online Postgraduate Certificate programmer  (Etterutdanningsvitnemål) Programmer i Internasjonale forhold i Brussel, Belgia 2023

Online Etterutdanningsvitnemål Programmer i Internasjonale forhold i Brussel, Belgia 2023

Oversikt

For de som ønsker å fremme sin utdanning, Brussels et bredt utvalg på hvor du skal studere. Beste universitetene som Vrije Universitet Brussel og Universite Libre de Bruxelles er basert her.

Studenter som studerer internasjonale forhold utvikle forståelse om moderne globale spørsmål, samt inngående kunnskap om et valgt område eller politisk spørsmål. Programmer kan fokusere på diplomati, kultur og økonomi for et bestemt land eller i en generell forstand.

Belgia, offisielt Kongeriket Belgia, er en føderal stat i Vest-Europa. Det er en av grunnleggerne av Den europeiske union og er vert for EU 's hovedkvarter, samt de av flere andre store internasjonale organisasjoner som NATO.

En videreutdanning sertifikat er et faglig program som gir en grundig og fokusert utdanning til studenter som allerede har fullført en lavere grad. Fullført dette programmet kan hjelpe studentene kvalifisere seg for jobb kampanjer og større ansvar på arbeidsplassen.

Les mer
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat