Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Online Postgraduate Diplomkandidat programmer (Etterutdanningsdiplom) Programmer i Forretningsledelse i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

2 Online Etterutdanningsdiplom Programmer i Forretningsledelse i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

overview

Siviløkonom avtaler med de aktivitetene som må gjennomføres for å opprettholde en viss standard av virksomheten i en organisasjon. Studenter som studerer dette feltet kan lære om ledelse, beslutningstaking, økonomi, markedsføring og produktivitet.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Etter å ha fullført en bachelorgrad, elevene har mulighet til å tjene en hovedfagsutdanning, noe som bidrar til å gi mer inngående kunnskap i et bestemt konsentrasjon. Mange studenter velger å fullføre dette utdanningsprogrammet for å forbedre sine jobbmuligheter eller å spesialisere sin arbeidsplass ferdigheter.

read_more

filters

 • Etterutdanningsdiplom
 • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Forretningsstudier
 • Forretningsledelse
fields_of_study
 • Forretningsstudier (2)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format