Keystone logo

3 Online Diplom Programmer i Pedagogikk Pedagogikk TESOL 2024

Filtre

Filtre

  • Diplom
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • TESOL
Studieretninger
  • Pedagogikk (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online Diplom Programmer i Pedagogikk Pedagogikk TESOL

Et diplom er en utmerket legitimasjon for studenter som er interessert i å fullføre et program på færre enn to år. Læreplanen fokuserer på et spesifikt, smalt definert felt, ofte en bestemt del av en større bransje eller disiplin, og studentene dekker dette innholdet i dybden.

Hva er et diplom i TESOL? Over en halv milliard mennesker rundt om i verden snakker engelsk som et morsmål, og mange av dem søker klasserominstruksjon for å hjelpe dem. Et diplomprogram i TESOL (lærere av engelsk for høyttalere av andre språk) utveksler studenter for å hjelpe folk med å utvikle muntlige og skriftlige ferdigheter de trenger for å fungere effektivt på engelsk. TESOL instruktører jobber i en rekke innstillinger på steder rundt om i verden med studenter som kan variere i alder fra barnehage til voksen.

Studenter i et TESOL-diplomprogram kan forvente å utvikle kunnskap om hvordan folk får muntlig og skriftlig språk. De lærer beste praksis for å undervise engelsk til morsmål og hvordan man tilpasser metodikk til elevens alder og faglige bakgrunn. De lærer også ferdigheter for leseplanlegging og evaluering for å fremme kontinuerlig forbedring.

Når du velger et TESOL-diplomprogram, er det viktig å kontakte programmer som interesserer deg for å lære om programkostnader. Admissionsrepresentanter kan gi nåværende finansiell informasjon samt informere deg om økonomisk støtte.

Globaliseringen av informasjon og næringsliv har gjort engelskspråklige ferdigheter avgjørende over hele verden. Lærere som fullfører et diplomprogram kan finne arbeid som TESOL-instruktører i en rekke innstillinger. Tradisjonelle videregående og høyere utdanningsinstitusjoner inkluderer ofte denne disiplinen. Fellesskapsutdanningsprogrammer, samt innvandrer- og flyktningstøtteprogrammer, bruker også TESOL-lærere til å jobbe med sine studenter og klienter. Frittstående TESOL-programmer eksisterer over hele verden for å forberede internasjonale studenter og arbeide voksne for livet i engelsktalende land.

Online og personlig TESOL diplom programmer er tilgjengelige. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.