Keystone logo

Filtre

 • Diplom
 • Jusstudier
 • Kriminologistudier
 • Kriminologi
Studieretninger
 • Jusstudier (11)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

11 Online Diplom Programmer i Kriminologi 2024

  Online Diplom Programmer i Kriminologi

  Å fullføre et diplomprogram er en mulighet for videregående kandidater til å få karriereopplæring og faglig utvikling i en akademisk setting. Disse programmene gir omfattende opplæring innen en rekke emner og kan ofte gjennomføres på mindre enn ett år.

  Hva er et diplom i kriminologi? Personer som ønsker å vite mer om strafferettssystemet kan ha interesse for et diplomprogram som utforsker kriminologi. Generell utdanning kan dekke kurs i politikk, rettslig utvikling, psykologisk og atferdsanalyse, rettigheter og ansvar og sosial rettferdighet. Spesifikke områder av interesse og studie kan omfatte kriminalitetsforebygging, eiendomskriminalitet, vold, narkotika og terrorisme. Et smalt fokus på kriminell oppførsel av demografisk eller type kan også være et alternativ.

  Erfarne kriminologer gir en rekke ferdigheter til arbeidsbordet. De har ofte gode dataforsknings- og organisasjonsferdigheter, som kan katalogisere og prioritere bekymringer og løsninger. De er detaljorienterte, distribuerer tidsstyringsstrategier, og engasjerer seg i problemløsing både individuelt og kollektivt med teamet deres. Disse ferdighetene er lett gjenkjent og kan ofte føre til kampanjer eller lønnsøkninger.

  Det er behov for kriminologer over hele verden, og mange skoler tilbyr både campuskurs og elektroniske leveringsalternativer. Lovssituasjonen rundt om i verden er variert, og enkelte skoler har forskjellige krav som er spesifikke for deres plassering, og påvirker ferdigstillingsestimater. Kontakt den foretrukne skolen for å anslå kostnaden for oppmøte.

  Karrierefelt for de med bakgrunn i kriminologi inkluderer politimyndighet og privat sikkerhetsagent, og et diplom kan gi adgang til disse feltene. Opptak jobber kan bestå av forebyggende spesialist, sikkerhetsvakt eller samfunn patrulje kontor. Videre erfaring og akademisk studie kan tillate ansettelse som korrigeringsoffiser, politimann eller rettsmedisinstekniker. Probation officer, detektiv eller privat etterforsker er også mulig med omfattende erfaring og utdanning i kriminologi.

  Det er fleksibilitet i å fullføre et diplom i kriminologi, med studentene å kunne delta enten på deltid eller på heltid. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.