Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Online Diplom Programmer i Journalistikk 2023/2024

1 Online Diplom Programmer i Journalistikk 2023/2024

Oversikt

Et diplom kan hjelpe en person til å få en høyere utdanning i et emne for å kvalifisere for flere studier eller å skarpere ferdigheter i et felt av interesse. Det tar vanligvis fra flere uker til to år for å fullføre dette studiet, hvoretter studentene kan komme med en konkurransefortrinn i deres faglige liv.

Hva er et diplom i journalistikk? Denne legitimasjonen gir studentene mulighet til å dykke dypere inn i medieverdenen, enten det er trykt, tv eller online journalistikk. Studentene kan lære om prosessen med newsgathering, rapportering, skriving, redigering og bruk av sosiale medier når man får en historie ut i det offentlige området. I tillegg til praktisk opplæring tilbyr enkelte kurs moduler i journalistikkets etikk, intervjueteknikker, dokumentarproduksjon og teknisk utstyrsopplæring.

Kommunikasjonsevner er kritiske innen journalistikk; Studentene kan ha mulighet til å lære eller forbedre disse ferdighetene når de forfølger et diplomprogram. De kan også skaffe seg ferdigheter i kritisk tenkning og planlegging for å lære hvordan man skisserer og samler de ulike stykkene av en historie for publisering eller kringkasting.

Kostnaden for et diplom i journalistikk avhenger av kostnadene for skolen, studietid og andre faktorer. Det er vanligvis en god ide å undersøke ulike institusjoner og programmer for å finne en som passer til studentens behov.

Karriere i journalistikk kan variere mye. De inkluderer forfatter, redaktør, reporter, nyhetsinntakredaktør, videoovervåker, videoredigerer, intervjuprodusent, sosialmediasjef, kameraoperatør og direktedirektør. Utover media er karriere også tilgjengelig som PR-leder, oversetter, forsker, markedsføringskommunikasjonsspesialist eller reklame copywriter. Posisjoner er etterspurt i både privat og offentlig sektor, og gir studentene en rekke karrieremuligheter.

Et diplomprogram i journalistikk kan bli funnet på læringsinstitusjoner over hele verden. Hvis en student ønsker å forfølge et diplom eksternt, finnes det tilgjengelige alternativer på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Diplom
 • Journalistikk og massekommunikasjon
 • Journalistikk
Studieretninger
 • Journalistikk og massekommunikasjon (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat