Keystone logo

Filtre

 • DBA
 • Forretningsstudier
Studieretninger
 • Forretningsstudier (83)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

83 Online DBA Programmer i Forretningsstudier 2024

  Online DBA Programmer i Forretningsstudier

  En DBA (Doctor of Business Administration) er terminal grad for de som studerer bedriftsøkonomi. Vanligvis er fagfolk som har vært ansatt i virksomheten i flere år påmeldt dette programmet for å øke sin kunnskapsbase. Studentene vil vanligvis gjennomføre original forskning i ledelse eller et beslektet område og skrive en avhandling.

  Hva er en DBA i Business Studies? Denne grad hjelper elevene til å utvikle sine teoretiske og praktiske kunnskaper om prinsippene som utgjør god forretningsforvaltning. Skolene kan tillate underspesialisering i temaer som etikk og mangfold på arbeidsplassen. Typiske kursoppgaver kan omfatte økonomi for ledere, forretningsinformasjon og informasjonssystemer, globale forretningsinitiativer og statistikk.

  Studenter i en DBA i Business Studies programmet kan få sterke lederskap ferdigheter. De kan bli dyktige på kritisk tenkning og problemløsning også. Evnen til å tenke utenfor boksen og finne innovative løsninger kan være nyttig for enhver karrierevei eller livserfaring.

  Kostnaden ved å tjene en DBA i Business Studies vil variere mye fra skole til skole. Faktorer som antall studiepoeng kreves, skolens plassering og undervisning og avgifter vil alle påvirke kostnadene. Studentene kan kontakte skolen for å få overslag over utgifter.

  En DBA i Business Studies fører generelt til en karriere i bedriftsledelse. Muligheter inkluderer ledelsesanalytiker, driftsdirektør, direktør for forretningsutvikling og produksjonsdirektør. Det kan være jobber i akademia som professor, universitetsadministrator, provost eller direktør for opptak. Studentene kan også velge å starte egen virksomhet og bli administrerende direktør i eget selskap.

  Studentene kan finne kvalitetsuniversiteter over hele verden som tilbyr en DBA i Business Studies. For de profesjonelle profesjonelle kan det være helgkurs, sommerkurs og nettkurser også. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.