Keystone logo

Beste universiteter for Online Programmer i USA 2023

Antall institusjoner: 4013
  • Chicago

  Illinois Tech er rangert som nummer 1 i Illinois blant private høyskoler for avkastning på investeringen (etter bistand, PayScale) og er den #44 rangerte skolen med best verdi i USA (US News & World Report). Illinois Tech-kandidater oppnår en sysselsettingsgrad på 92,8% innen seks måneder etter eksamen (2021-klassen). Alumni inkluderer oppfinneren av mobiltelefonen, pioneren innen strekkodeteknologi, og hovedforskeren for Amazon Alexa, blant andre ledere.

  • Royalton

  Å utdanne studenter i et mangfoldig samfunn som fremmer personlig vekst og som gjør dem i stand til å oppnå fremragende faglige ferdigheter og høye etiske verdier for å tjene som advokater og miljø- og andre fagpersoner i et stadig mer teknologisk og gjensidig avhengig globalt samfunn.

  • Athens

  Når det gjelder utdanningen din, er fleksibilitet viktig. Derfor kan du på OHIO velge et eksklusivt online program. Velg mellom et bredt utvalg av sertifikater eller tilknyttede programmer, akselererte bachelorgrader eller masterprogrammer for å fullføre graden din gjennom OHIO Online™

  • Boston

  Elsker du filmer? Sosiale medier? Nyheter? Fortelle historier? Å endre mening - og kanskje historie? Boston University College of Communication (COM) er for deg.

  • University Heights

  JCU gir deg en formativ vei videre for å bli en inspirert leder med kunnskap, karakter og hjerte til å tjene det større gode. FOR LIVET.

  • Squirrel Hill North

  Institutt for moderne språk ved Carnegie Mellon University har prisbelønte lærere og internasjonalt anerkjente forskere. Vår forskning og undervisning fremmer språklæring, utdyper kulturell forståelse gjennom litteratur- og kulturstudier, og fremhever banebrytende teknologiforbedret læring. Vi tilbyr en rekke bachelor- og hovedfagsprogrammer på åtte språk (arabisk, kinesisk, fransk, tysk, italiensk, japansk, russisk og spansk) innen områder som litteratur- og kulturstudier, anvendt lingvistikk og andrespråkstilegnelse (SLA), oppslukende teknologier og oversettelse og lokalisering.

  • Buffalo

  Canisius er konsekvent rangert blant de beste institusjonene i Nordøst, og er en høyskole på masternivå og en av 27 jesuitthøyskoler og universiteter i landet. Canisius ble grunnlagt i 1870, og tilbyr bachelor-, graduate- og pre-profesjonelle programmer som utmerker seg ved tett student-fakultet samarbeid og veiledning. Vi forbereder studentene på liv med intellektuell utforskning, service og ledelse gjennom en kjerneplan basert på liberal arts og et bredt spekter av læringserfaringer.

  • Livonia

  Schoolcraft College er en community college som ligger i Livonia, Michigan , en del av Detroit storbyområde. Vi tar imot studenter fra over 42 forskjellige land rundt om i verden. Vi tilbyr en utdanning i verdensklasse sammen med rimelige undervisningskostnader, små klassestørrelser, entusiastiske professorer og individualisert støtte. Schoolcraft College tilbyr over 60 tilknyttede studier, enten interessene dine inkluderer Business, Healthcare, Engineering eller noe i mellom, vil du finne din passform her. Studenter kan tjene en assosiert grad og starte en karriere eller overføre til en fireårig høyskole eller universitet for å fullføre en bachelorgrad. Våre partnerskap med mange av de private og offentlige institusjonene i Michigan skaper en enkel overføringsprosess.

  • Coral Gables

  Ni tiår siden starten i 1929, står University of Miami Patti and Allan Herbert Business School klar til å svare på oppfordringen til revolusjonær tenkning og prinsipielt lederskap når vi prøver å redefinere forretningsutdanning for det 21. århundre. Mens samfunn over hele verden sliter med enorme økonomiske, teknologiske og miljømessige endringer og utfordringer, tror vi at prinsipielle ledere må anvende konseptene bærekraftig vekst, rettferdig utvikling og etisk forretningspraksis for å gjøre verden til et bedre og mer velstående sted.

  • Lewiston

  Lewis-Clark State College inviterer studenter til å GJØRE MER gjennom en pedagogisk opplevelse som legger vekt på praktisk læring, små klassestørrelser, fakultetets fortreffelighet, student-fakultet interaksjon og suksess etter endt utdanning. Grunnlagt i 1893 og lokalisert i Lewiston, Idaho, LC States varme og vennlige campus gir et unikt og trygt læringsmiljø, omgitt av skjønnheten i LC Valley.

  • Portland

  University of Western States (UWS) tilbyr en integrert helseutdanning i verdensklasse og gir en bevisst informert tilnærming til helse og velvære. Våre kandidater leverer helsetjenester av høy kvalitet basert på vitenskap, fagpersonens dyktighet og kunnskap, og pasientens eller klientens preferanser og erfaringer.

  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 mer

  Det største private universitetet i New Jersey, FDU er en non-profit, ikke-sekterisk, multicampus institusjon. Grunnlagt i 1942, oppnådde FDU fireårsstatus i 1948 og godkjenning som universitet i 1956. Universitetet tilbyr over 100 bachelor- og mastergradsprogrammer, inkludert doktorgradsprogrammer i farmasi, sykepleierpraksis, klinisk psykologi og skolepsykologi; og en AACSB-akkreditert handelshøyskole. Gradsprogrammer tilbys på to New Jersey-campus og på to FDU-steder utenfor USA: Wroxton College, i Oxfordshire i England, og Vancouver Campus, i British Columbia, Canada.

  • Boston

  University of Massachusetts Boston er nasjonalt anerkjent som en dyktighetsmodell for urbane offentlige universiteter. Det naturskjønne campus ved vannkanten, med lett tilgang til Boston sentrum, ligger ved siden av John F. Kennedy Library and Presidential Museum, Commonwealth Museum og Massachusetts State Archives og Edward M. Kennedy Institute for USAs senat.

  • Fairfax

  Et offentlig, omfattende forskningsuniversitet etablert av Commonwealth of Virginia i National Capital Region, vi er et innovativt og inkluderende akademisk samfunn forpliktet til å skape en mer rettferdig, fri og velstående verden.

  • Stephenville
  • Crowley
  • Midlothian
  • + 2 mer

  Med hovedcampus i Stephenville, en time sørvest for Fort Worth, tilbyr Tarleton State University verdien av en Texas A&M University System-grad med sin egen merkevare av personlig oppmerksomhet, individuelle muligheter, historie, tradisjon og fellesskap.