Keystone logo
Tyskland

Beste universiteter for Online Programmer i Tyskland 2023

Antall institusjoner: 243
  • Worms, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Augsburg, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riedlingen, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Tyskland
  • Berlin, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Polen
  • Freiberg, Tyskland
  • + 1 mer

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Berlin, Tyskland

  BIMM Institute er et fellesskap. Det er der kreative mennesker hører hjemme. Med 40 års erfaring med å levere utdanning på tvers av den kreative sektoren, vet vi hvor og hvordan vi skal åpne dører til fremtiden din. Våre studieprogrammer spenner over verden av musikk, film og skuespill, og forbereder deg på en vellykket og bærekraftig karriere i de kreative næringene. Med kurs levert på engelsk og studenter fra hele verden, gjør vi deg klar for den internasjonale industrien. Våre anerkjente forelesere er aktive bransjefigurer og kan skryte av et vell av erfaring som strømmer inn i dine akademiske studier. Ved siden av forelesningene og veiledningene dine, arrangerer vi en rekke mesterklasser med bransjegiganter - slik at du får høre direkte fra menneskene du beundrer mest. Du vil ha tilgang til industristandardfasiliteter, utallige profesjonelle forbindelser og uovertrufne arbeidserfaringsmuligheter hos de mest spennende kreative organisasjonene og selskapene i Tyskland. Med Berlin som vårt hjem, studerer du i hjertet av Tysklands viktigste kreative knutepunkt med muligheter til å samarbeide på tvers av film, musikk og teater.

  • Oldenburg, Tyskland

  Institutt for datavitenskap ved Universitetet i Oldenburg ser i mellomtiden tilbake på mer enn 35 års utdanning innen alle områder innen data- og datavitenskap. Oldenburgs internasjonalt anerkjente energiforskning – ikke bare innen energiinformatikk – har en historie på mer enn 30 år, som er preget av en tverrfaglig utveksling med andre universitetssteder i Niedersachsen, Tyskland, og i utlandet og ulike vitenskapelige sentre. Arbeidet innen fagområdet "Intelligente Energisystemer" ved Universitetet i Oldenburg er blant toppgruppen.

  • Oldenburg, Tyskland
  • Stavanger, Norge

  European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) er det første afrikansk-europeiske-asiatiske Erasmus Mundus-masterkurset i migrasjonsstudier og drives i fellesskap av tre afrikanske, fire europeiske og to asiatiske partnere, tilrettelagt av et bredere nettverk av assosierte partnere . EMMIR er et unikt studieprogram som fokuserer på migrasjon gjennom en interkulturell tilnærming, som utstyrer studentene med dype teoretiske og metodiske ferdigheter i migrasjonsstudier og oppmuntrer dem til å utføre feltarbeid primært i afrikanske, asiatiske og europeiske sammenhenger. Det er utformet som et tverrfaglig toårig masterprogram (120 stp) som tar for seg viktige samtidsspørsmål i et fortsatt fremvoksende studieretning.

  • Reutlingen, Tyskland

  I et internasjonalt læringsmiljø utdanner vi fremtidige ledere som på en ansvarlig måte vil forme vår globale økonomi og samfunn. ESB Business School er en del av det offentlige, statsfinansierte Reutlingen University og har satt standarder for utdanning og opplæring av unge ledere innen internasjonal forretningsadministrasjon og forretningsteknikk i førti år. ESB Business School ligger i nærheten av Stuttgart i en velstående region som er hjemsted for mange globale aktører, f.eks. innen bil- eller maskinteknikk.

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Fürth, Tyskland

  Vi er en del av SRH, et utdannings- og helseselskap som har veiledet mennesker på deres utdanningsvei i over 50 år. Alle lærer forskjellig. Vår oppgave er derfor å gi personlig støtte til hver enkelt, slik at de kan skape forutsetninger for et vellykket liv.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Romania
  • + 5 mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en flerkulturell og flerspråklig allianse som består av syv langvarige, utdannings- og forskningsledede, lokalt og globalt engasjerte universiteter fra fire forskjellige regioner i EU: Universitetet av Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (koordinator), University of Salamanca og University of Turku. Alliansens ambisjon er å utvikle et innovativt rom som lar mobilitet flyte fritt mellom de syv universitetene og tilknyttede byer.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  Et konsortium av europeiske universiteter utviklet et nytt og innovativt pan-europeisk EUMaster4HPC-program med fokus på høyytelsesløsninger. EUMaster4HPC samler de store aktørene innen HPC-utdanning i Europa for å trene neste generasjon av svært dyktige og talentfulle HPC-eksperter for å drive den europeiske digitale transformasjonen. EUMaster4HPC er avhengig av innovative læreplaner og undervisningsparadigmer, akademisk dyktighet, HPC-eksperter i verdensklasse, tilgang til superdatasentre og sterk industristøtte.

  • Ulm, Tyskland

  Ulm University er et ledende senter for læring, undervisning, forskning og overføring. Siden stiftelsen i 1967 som et universitet "under ett tak", har det på imponerende vis utviklet seg til et livlig internasjonalt knutepunkt for innovasjon og kunnskap.